Hrvatsku predstavnicu na Evrosongu obukao srpski stilista: Albina žustro odgovorila na prozivke

- Albina, draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...- napisala je jedna obožavateljka

  • 1
Evrovizija, Albina Grčić

Albina Grčić; Foto: Instagram/albina.music

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Albina Grčić (22) suočila se s negativnim komentarima na društvenim mrežama zbog njenog stajlinga.

Naime, ona je pre par dana odradila svoju prvu probu za evrovizijski nastup 18. maja, a veliku pažnju privukao je upravo njen kostim sa šljokicama.

- Albina, draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...- napisala joj je jedna obožavateljka.

Nije prošlo dugo vremena pre nego što je Albina odgovorila, i ona je iskazala poverenje srpskom dizajneru Stefanu Orliću, koji je dizajnirao kostim.

Niko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam poverenje jer on definitivno zna šta radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šolja čaja - odgovorila je.

Jedna druga osoba prigovorila je zbog toga što njena pesma ima strane autore.

Evrovizija ne služi za samopromociju već za predstavljanje zemlje iz koje dolaziš. Ako pesma nije kompletno autorski naša tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku - poručila je neka žena.

Albina je i na to imala spreman odgovor.

- Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Evroviziju nemate razlog da provodite vreme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informišete o pesmi i celom timu. Možda Evrovizija nije za vas kada se očito odupirete trendovima današnjice - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA