≫ 

Slavne zvezde su definitivno preterale sa sunčanjem: Ove fotke će vas podsetiti da ne preterujete

Kim Kardašijan je jedna od slavnih dama koja se suočila s opekotinama od sunca više puta, a sve je podelila sa svojim pratiocima

  • 1
Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Instagram-kimkardashian

Slavne dame i muškarci na Instagramu obično objavljuju fotografije na kojima izgledaju besprekorno i savršeno dobro, ali ponekad objave i neke fotografije kojih se kasnije stide.

Naime, sjajan primer takvih fotki su one na kojima se vide opekotine koje su dobili nakon preteranog sunčanja i koje su savršeno upozorenje o važnosti korišćenja zaštitnog faktora.

Kim Kardašijan samo je jedna od slavnih dama koja se suočila s tim problemom, i to više puta, a iskoristila ga je i kako bi reklamirala svoje pudere za telo kojima je u videu na svom Instagramu savršeno prekrila crvenilo.

Pamtimo i njenu legendarnu fotku iz vremena kada još nije pokrenula svoj biznis i kada joj je nakon sunčanja na licu ostao trag sunčanih naočara, a na nju nas redovno na Instagramu podseti i neka od njenih sestara.

Nezaboravan je i snimak jedne od najlepših žena sveta, manekenke Bele Hadid, koja je u februaru ove godine pokazala kako izgleda nakon što je zaspala na suncu.

Svojim opekotinama i tragovima od bikinija na društvenoj su se mreži "pohvalile" i glumica Sara Mišel Gelar, manekenke Emili Ratajkovski i Helena Kristensen, pevačica Nikol Šezinger, influenserka Kjara Feranji. 

Fudbaler Lionel Mesi je 2019. godine zabrinuo svoje obožavatelje izgledom na fotki s porodičnog odmora, na kojoj mu je torzo potpuno crven, a slične reakcije izazvao je i pevač Sem Smit kada se pre nekoliko godina pohvalio gubitkom kilograma, što je zbog opekotina od sunca na njegovom telu palo u drugi plan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA