≫ 

Ujak Kejt Midlton reagovao nakon sukoba vojvotkinja : "Jedina osoba koja je imala ispad je Megan"

- Kejt znam od rođenja i kod nje nema nimalo zla. To jednostavno nije u njenoj prirodi - rekao je ujak Kejt Midlton

  • 1
kejt midlton i megan markl Megan i Kejt; Foto: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Supruga princa Harija, Megan Markl (39) nedavno je u šokantnom intervjuu kod Opre Vinfri (67) potvrdila priče o svađi uoči venčanja između nje i Kejt Midlton (39).

Naime, s obzirom da se nakon intervjua vojvotkinja od Kembridža nije oglasila o spornoj situaciji, u njenu obranu stali su članovi njene porodice.

Naime, verzija Meganine priče je kako je Kejt imala ispad uoči venčanja jer nije bila zadovoljna haljinom koju je trebalo da nosi njena ćerka Šarlot.

Prema rečima supruge princa Harija, Kejt joj je zbog svoje reakcije izmamila suze na oči ali, samo nekoliko dana kasnije joj se izvinila i donela joj pismo i cveće.

S obzirom na to da je ova situacija šokirala javnost, uz drugi niz detalja koje je u intervjuu iznela Megan Markl, priču o svađi je odlučila javno da komentariše i porodica Kejt Midlton, odnosno njen ujak Grej Goldsmit koji je stao u obranu sestričine.

On je naime uveren, kao i ostatak porodice da vojvotkinja nije kriva za nesuglasice o kojima se pisalo, stoga je odlučio da kaže stranu priče iza koje stoji porodica Midlton.

- Kejt znam od rođenja i kod nje nema nimalo zla. To jednostavno nije u njenoj prirodi. Još je lepša iznutra nego spolja. Siguran sam kako je jedina osoba koja je u ovoj priči imala ispad bila Megan, a ne Kejt koja je divna osoba i nikada nikome nije uradila ništa loše - zaključio je za britanske medije ujak Kejt Midlton.

Video: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA