Vezala je običnu belu majicu u čvor i svi su gledali u nju: Džej Lo (51) pokazala trbušnjake

"Prezgodna", "Kakvi trbušnjaci", "Zauvek najlepša", "Prava diva", glasili su komentari fanova nakon što je Džej Lo prošetala sa podignutom majicom

  • 2
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica, glumica i producentkinja Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je izlazila iz teretane u Majamiju u aktraktivnom izdanju, a lepotica ne odustaje od vežbanja iako je trenutno u njenom privatnom životu veoma turbulentno. 

Naime, slavna pevačica je uslikana u maslinastozelenoj trenerci i beloj majici koju je podvezala iznad stomaka, a tom prilikom je otkrila svoje savršeno telo i trbušnjake u 52. godini života. 

Dženifer je na licu imala naočare za sunce i zaštitnu masku, dok je kosu vezala u punđu. 

"Prezgodna", "Kakvi trbušnjaci", "Zauvek najlepša", "Prava diva", glasili su komentari fanova. 

Ona se upravo vratila sa odmora u Montani, gde je bila sa svojim bivšim verenikom Benom Aflekom, s kojim je u poslednje vreme ponovo u bliskom prijateljskom odnosu, a fanovi nagađaju da se među njima odvija nešto više od prijateljstva.

Činjenice da su ljubavne iskre zaigrale između Džej Lo i njenog bivšeg verenika, nije razveselilo njenog drugog bivšeg verenika, bivšeg profesionalnog igrača bejzbola Aleksa Rodrigeza (45).

- Šokiran je da je već krenula dalje - rekao je izvor za "E!News" i dodao da je ovo rastužilo Rodrigeza do te mere da je Dženifer poslao poruke o tome da je uzrujan.

Nakon što je par zvanično objavio da su raskinuli nakon četiri godine, rekli su kako će nastaviti da rade zajedno i da se podržavaju kao prijatelji. Čak su zajedno viđeni na večeri u hotelu u Los Anđelesu, u kom su bili na svom prvom sastanku.

Zaista je mislio da će moći da reše probleme i da ponovo budu zajedno - nastavio je anonimni izvor.

- Pokušava da se nađe s njom, ali ona je veoma gruba prema njemu - rekao je izvor o Rodrigezu, koji još uvek pati za bivšom verenicom.

S druge strane, pop diva u je navodno zaboravila na Aleksa. Posvetila se svojoj porodici, nastupala na koncertu "VAX LIVE" kao jedna od glavnih zvezda, a tu je, naravno, bio i Ben Aflek.

Par je pre 17 godina raskinuo vezu, a godinu pre toga su otkazali i venčanje. Tada su izjavili kako je previše medijske pažnje oko njihove veze bio jedan od razloga raskida. Uprkos tome, ostali su u kontaktu kao prijatelji svih ovih godina. Kad su prvi put ponovno uslikani zajedno, smatralo se da nema ništa više od prijateljstva između zvezda.

Drugi izvor tvrdi kako je Dženifer uvek htela ponovo da se oproba u ljubavnoj vezi s Aflekom, samo što do sad nisu imali prilike. Poznato je i kako je prekid s Oskarovcem pevačica opisala kao prvi slom srca koji je doživela.

- Dobro im je zajedno i želi da nastavi da ga viđa - objasnio je izvor.

- Mislim da Dženifer koristi Afleka da se osveti Rodrigezu, a s obzirom da su je obojica povredili, prevarili ili ostavili, mislim da je vreme za osvetu i da će "ubiti dve muve jednim udarcem" - rekao je jedan obožavatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • naucite jednom

    13. maj 2021 | 18:15

    JLO = dzejlo , a jay law = dzej lo

  • Sada

    14. maj 2021 | 17:55

    Ove se nase ubise da sto skuplje i vise para ,bace ona dominira u bilo cemu ,jos jednom se potvrdila ona stara, da odijelo ne nosi covjeka ,nego on daje smek svemu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA