Patriotski džemper, cvetne kaubojke i torba: Ove šare niko ne bi spojio, ali Gven izgleda savršeno

"Bio sam zaljubljen u nju pre dve decenije", "Ova žena ne stari", "Prelepa bila, prelepa ostala", "Savršena", glasili su komentari fanova

  • 0
Gwen Stefani, Gven Stefani Gven Stefani; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američka pevačica Gven Stefani (51) je uslikana u prodavnici nakita na Beverli Hilsu u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji, a tom prilikom je svojim izgledom oduševila sve prisutne.

Naime, slavna pevačica je obukla plave "isprskane" farmeke, belu majicu sa crvenim slovima na kojoj piše reč "zauvek", kao i džemper sa patriotskim bojama.

Obula je bele čizmice na štiklu sa crvenim i zelenim cvetovima, a sve je upotpunila sa šarenom zaštitnom maskom za lice.

Gven je u ruci nosila veoma primetnu, šarenu tašnu, a zbog svoje odevne kombinacije koju je ponela u šoping izgledala je veoma atraktivno. Kosu je pustila niz leđa, a kada se okrenula videlo se da na leđima ima ogromnu plavu zvezdu ispod koje piše "sve je ljubav".

"Bio sam zaljubljen u nju pre dve decenije", "Ova žena ne stari", "Prelepa bila, prelepa ostala", "Savršena", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Gven Stefani i njen verenik Blejk Šelton (44) rešili su da ljubav koju imaju već pet godina podignu na viši nivo. Kantri pevač je nedavno zaprosio bivšu članicu rok grupe "No Doubt", a ona je pristala.

Naime, lepom vešću oboje su se tada pohvalili na društvenim mrežama.

- Hej, Gven Stefani, hvala ti što si mi spasla 2020. godinu i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam "da" - napisao je Šelton tada.

Upoznali su se 2015. godine u šou-programu "The Voice" i od tada su nerazdvojni. Smejali su se na audicijama i uživali su, ali Gven priznaje da je NBC dosta editovao snimke da bi izgledalo kao da su flertovali.

Stefani i Šelton već uživaju u zajedničkom životu u svom novom domu u Los Anđelesu, vrednom 13 miliona dolara, a toj radosti doprinose i njeni sinovi iz prvog braka, koji sa kantri muzičarem imaju vrlo dobar odnos.

U stranim medijima se več neko vreme spekuliše da su Gven i Blejk rešili da prošire porodicu. Kako je pisao časopis "US Weekly", Gven je u potrazi za surogat majkom uz pomoć koje planiraju da dobiju dete.

- Sada su u finalnim pripremama za odabir žene koja će nositi njihovo dete. Njoj je veoma važno da Blejku podari biološko dete, a on je jako uzbuđen - otkrio je jednom prilikom neimenovani izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA