"Izgleda potpuno izdeformisano": Džesika Simpson promenila lični opis korekcijama na licu

"Džesika je bila toliko lepa, šteta", "Ovo joj nije trebalo“, samo su neki od komentara

  • 0
Džesika Simpson Džesika Simpson, Foto: Profimedia/Warner Bros/Courtesy Everett Collection, Instagram/jessicasimpson

Džesika Simpson godinama je bila sinonim prirodne lepote, te je bila miljenica fanova širom sveta. Iako je plenila lepotom, čini se da je i ova atraktivna plavuša poklekla pred trendom plastične hirurgije.

Džesika je uvek važila za prirodu, raskošnu lepoticu, ali poslednje fotografije govore da je i ona imala nekoliko korekcija na svom licu.

Naime, ona je na Instagramu obajvila fotografiju bez trunke šminke i dok su je neki njeni fanovi hvalili zbog ovog poteza, mnogi su se zapitali šta joj se to dogodilo sa licem.

"Povećavala je usne i jagodice, užas“, "Izgleda potpuno izdeformisano“, "Džesika je bila toliko lepa, šteta", "Ovo joj nije trebalo“, samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova.

Podsetimo, Džesika je rešila da drastično promeni svoj način života i tom prilikom unajmila privatnog trenera uz čiju pomoć je smršala neverovatnih 45 kilograma, ali izgleda da nije bila zadovoljna ni izgledom svog lica.

Pogledajte kako je Džesika ranije izgledala, pa procenite sami da li je nešto korigovala na svom licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA