≫ 

De Niro se povredio na snimanju filma: Glumac hitno primljen u bolnicu

Robert De Niro ima 77 godina, a odnedavno je non-stop na snimanjima

  • 5
Robert Deniro Robert De Niro, Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac Robert De Niro hitno je primljen u bolnicu, tokom snimanja filma u Oklahomi, a kako prenose strani mediji, glumac je povredio nogu i odmah je primljen u bolnicu u Njujorku.

Još uvek nije poznato u kakvom je stanju glumac i koliko je ozbiljana njegova povreda.

- Robert je ionako trebalo da otputuje za Njujork na dve nedelje, tako da neće biti zastoja u snimanju filma - rekao je portparol glumca.

Podsetimo, nedavno je objavljeno da De Niro i Grejs Hajtauer trenutno prolaze kroz brakorazvodnu parnicu koja glumcu navodno zagorčava život i znatno utiče na njegove finansije.

Naime, Grejs na odeću, nakit i ostale luksuze mesečno potroši oko 215.000 dolara na kreditnim karticama i oko 160.000 dolara u kešu, a da bi to namirio, glumac mora da prihvata sve uloge koje mu se nude.

- Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebao ovoliko da radi i ovako smešnim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora - rekla je De Nirova advokatica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. maj 2021 | 19:05

    Sta ce covek ,pobegao od kuce samo da nije sa tom rospijom koja mu izvlaci novac,zato i morate da ga shvatite sto je po ceo dan na snimanju,jer ocigledno da mu je tu ventil od pritiska koji mu se stvara tokom razvoda of zene

  • Paris

    14. maj 2021 | 19:41

    Kao zena, nista ne moze vise da te unisti, naravno losa zena !!!

  • Licemerka

    14. maj 2021 | 19:19

    Želela bih da upoznam njega, kao i našeg velikana glume Petra Božovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA