Irina Šajk u toplesu i bez gaćica, kadrovi su "da odlepiš": "Ronaldo i Kuper na aparatima"

Manekenka vrelim kadrovima nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 4
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) kadrovima bez odeće raspametila je sve, a čini se da ova lepotica nikada nije bila provokativnija.

Irina je nizom fotografija "zapalila" društvene mreže, a toplesom i kadrom bez donjeg veša raspalila je maštu mnogima.

Naime, ruska manekenka je pozirala u belim pantalonama, bez ičega gore, pa je rukama pokrila grudi. Na jednoj od naredih fotografija okrenuta je leđima ka kameri i ima na sebi usku majici majicom, a jasno se vidi da nema gaćice.

"Kraljica", "Nije mi dobro", "Goriš", "Ronaldo i Kuper ugasili Instagram", "Izgledaš neverovatno", "Nikad provokativnija", "Najlepša žena na svetu", "Ovo je za srčani udar...", "Ona je boginja", "Kuper i Ronaldo na aparatima", neki su od komentara.

Podsetimo, Irina je nekoliko godina bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a zatim je uživala u ljubavi sa holivudskim zavodnikom Bredli Kuperom, sa kojim ima ćerku Leu De Senu, zbog čega su ih mnogi pominjali ispod manekenkinih provokativnih slika.

Irina i Bredli raskinuli su u junu 2019. godine, a kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga. Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    15. maj 2021 | 13:17

    Pre savrsena zena ❣

  • ?

    15. maj 2021 | 07:19

    ako je toples u prevodu bez gornjeg dela kako se slikala u ako je bez.

  • baba smilja iz darosave

    15. maj 2021 | 07:17

    topless = bez gornjeg dela, toples nije u toplesu.slikalase toples nije se slikala u toplesu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA