≫ 

Nakon Kim, Kloi Kardašijan razmišlja o surogat majki: Kada je čula na šta ona ima pravo, šokirala se

- Nisam stvarno povezala da iako je njeno telo i moja beba, da bi ona mogla da donese takvu odluku - rekla je Kardašijanka

  • 0
khloe kardashian tristan

Tristan Tompson, Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (36) zajedno s dečkom Tristanom Tompsonom (30) planira da proširi njihovu porodicu, ali su suočeni s teškim odlukama. Naime, ranije ove godine lekari su Kloe rekli kako bi njena druga prirodna trudnoća bila visokorizična.

Kloi se obratila starijoj sestri Kim Kardašijan (40) kad je počela da razmišlja o zamenskom majčinstvu, koje kao opciju često koriste parovi koji sami ne mogu začeti. Kim je tu opciju koristila za dvoje od svojih četvero dece.

- Postoji šansa od 80% da ću pobaciti, što mi se skoro dogodilo i na početku prve trudnoće - rekla je tada Kloi i spomenula svoju ćerku Tru (3).

Sestra Kim ju je uverila da nema veze ako koristi surogat majku i da su njena iskustva s celim procesom bila izvrsna. Kloi je uprkos tome ostala skeptična i rekla da je pomisao kako više nikad neće biti trudna plaši.

- Uživala sam u trudnoći. Srce mi se slama na pomisao da to neću moći ponovno iskusiti - priznala je.

Kloi i dečko Tristan vodili su razgovor s terapeutom čija je specijalizacija zamensko majčinstvo, kako bi se videlo razumeju li sve što je povezano s tim procesom.

- To je velika obaveza, celo novo poglavlje, ali mi smo tim i možemo to - rekao je košarkaš Tristan.

Terapeut ih je uhvatio nespremne tokom jednog dela razgovora. Raspravljali su šta bi se dogodilo da se embrion razdvoji i da očekuju blizance ili više dece.

- Ako smo blagoslovljeni s više dece, to je Božja odluka, tako da smo u redu s tim - rekla je Kloi, ali ostala zatečena kad je terapeut rekao da njihova surogat majka možda neće biti uredu s tim.

Objasnio joj je kako, iako je to njihovo dete, telo je zamenske majke, koja ima pravo prekinuti trudnoću ako dođe do takvih neplaniranih događaja. To je duboko šokiralo Kardašijanku, koja je mislila da će sve biti vođeno njihovim željama, bez ikakvog uticaja surogat majke.

- Nisam stvarno povezala da iako je njeno telo i moja beba, da bi ona mogla da donese takvu odluku. Znala sam da je njeno telo, ali ne i da je njen izbor, što je vrlo naivno i ovo mi je otvorilo oči - rekla je Kloi.

Takođe je komentirisala kako je manjak kontrole čini vrlo nervoznom. U razgovoru s mamom Kris Džener (65) priznala je kako zbog tog razgovora preispituje svoje odluke i da ne zna da li je zamensko majčinstvo zaista za njenu porodicu.

- Mislim da sve zavisi od pronalasku prave surogat majke. Pronaći ćemo je i kad to uradimo, biće čarobno - utešio ju je Tompson.

Podsetimo, Nakon velikog skandala između Kloi, Tristana i Džordin Vuds (23) 2019. godine, Kloi je odlučila da oprosti prevare i pusti oca svoje ćerke Tru (3) ponovo u svoj život. Vezu su navodno obnovili još u septembru 2020., a nedavno su izašle nove optužbe o prevari.

Instagram model Sidnej Čejs (23) je na podkastu na Jutjubu otkrila da se viđala i bila intimna s NBA zvezdom Tristanom Tompsonom (30) početkom ove godine.

Kloi se još nije oglasila o situaciji, niti potvrdila navodnu prevaru.

Video: Kim Kardašijan ne zna razliku između snega i grada: Zbog ovog blama svi joj se smeju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA