Džej Lo potvrdila vezu sa Benom Aflekom? Kaže da joj je najdraži album koji je posvetila njemu

Ben je imao veliku ulogu u spotu pesme "Jenny from the Block", a u jednom kadru glumac ljubi Dženifer po zadnjici

  • 2
Ben Aflek, Dženifer Lopez Ben Aflek, Dženifer Lopez, Foto: Profimedia, Shutterstock

Latino diva Dženifer Lopez (51) pnovo je zaintrigirale sve, a mnogi komentarišu da je na neki način potvrdila vezu sa bivim verenikom, glumcem Benom Aflekom (48).

- Svi albumi su mi posebni, ali "This Is Me... Then", mi je najdraži - napisala je na Instagramu, uz kompilaciju najpoznatijih pesama sa tog albuma, a ono što je zanimljivo jeste da je Benu.

Naime, Ben je imao veliku ulogu u spotu pesme "Jenny from the Block", oni se u spotu ljube, zajedno provode vreme na jahti i glumac ljubi Dženifer po zadnjici.

Nakon 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, svetski mediji bruje o pomirenju slavne pevačice i glumca, koji je više puta "ulovljen" u njenm društvu, kako ispred njene kuće, tako i u njenom automobilu.

Oni su navodno nedelju dana proveli na romantičnom odmoru u Montani, dok njen bivši verenik Aleks Rodrigez pokušava da se pomiri sa pevačicom i oseća se povređeno zbog svega.

- Čuju se svaki dan i planiraju se ponovno videti. Dženifer je jako uzbuđena s obzirom na to kako stvari napreduju s Benom - rekao je anonimni izvor za People.

Anonimni izvor za People rekao je kako par nema velike ljubavne planove, jer oboje imaju decu s kojom žele da provode vreme, ali i poslovne obaveze. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    16. maj 2021 | 08:49

    Koliko je ova promenila partnera broja im se ne zna.

  • Vidi se,

    16. maj 2021 | 10:48

    Da je ona tek sada zaista sretna,na svakoj slici se smeje potpuno prirodno!A Ben!isto! Samo glumi indiferentnost,isto kao i pre 17,godina na tim slikama sa njom!!!!!Mislim,da će OVAJ PAR OSTATI ZAJEDNO ZA UVEK!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA