Njoj nije neprijatno da se razgoliti: Elizabet Harli u šestoj deceniji pokazala kako se nosi bikini

Svi se pitaju kako je moguće da u 56. godini glumica izgleda tako dobro i da ima neverovatno telo na kom joj mogu pozavideti čak i duplo mlađe koleginice...

  • 2
Elizabeth Hurley Elizabet Harli; Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Britanska glumica Elizabet Harli (55) jedna je od onih koje izgledaju "kao da ne stare", a nikada joj nije neprijatno da se razgoliti pred kamerama.

Naime, njena poslednja objava na profilu na Instagramu izazvala je oduševljenje pratilaca jer se svi pitaju kako je moguće da i u 56. godini izgleda tako dobro i da ima neverovatno telo na kom joj slobodno mogu pozavideti čak i duplo mlađe koleginice.

Elizabet je pozirala pred ogledalom i uslikala selfi u minijaturnom bikiniju, a svojim izgledom je oduševila mnoge.

Zato se i mnogi dan danas pitaju kako je davne 1995. godine glumac Hju Grant, s kojim je tada bila u vezi, uhvaćen tokom seksa u automobilu s prostitutkom Divajn Braun, koja je nakon toga postala jako bogata prepričavajući njihov susret tablodima.

On je tada dobio kaznu za nedolično ponašanje u javnosti, odslužio je dve godine uslovno, a morao je da prođe i edukaciju o AIDS-u. Iako nikome nije bilo jasno zašto je morao da plaća za seks pored lepe Elizabet, glumcu je sve oprošteno kada je nakon skandala mesecima dolazio u razne emisije i tvrdio da zna da je učinio nešto jako loše.

Elizabet je uprkos svemu što se dogodilo uz Hjua ostala sve vreme dok je priča o njegovu postupku bila u centru pažnje medija. Raskinuli su tek 2000. godine, a danas su najbolji prijatelji. Glumac je čak i kum njenom sinu Dajmanu, kog je dobila u vezi s producentom Stivom Bingom.

Osim fotografije u bikiniju Elizabet je objavila i fotografiju u šljokičastom topu ispod kog nije imala grudnjak i napisala kako se nada da joj je to poslednji vikend koji provodi kod kuće nakon dugog izolacije u Velikoj Britaniji.

Elizabet je izolaciju provela s 19-godišnjim sinom Damjanom koji je njena "slika i prilika", 80-godišnjom majkom Anđelom i starijom sestrom Kejt u raskošnoj vili vrednoj 6 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. maj 2021 | 12:14

    Ovo je prirodna lepotica, kao i Salma Hajek. Nema lepsih i zgodnijih od njih dve. Bravo

  • Bhm

    16. maj 2021 | 14:20

    Ovo beše ona što spava samo sa sinom od 30 godina i sto dozvoljava samo on da je slika golu?Održavaju englesku incest tradiciju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA