Možete li da poverujete da ovo zapravo nije Pamela? Dvojnica u čuvenom kupaćem kostimu je identična

- Lili se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava i da se sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi - rekao je izvor

  • 0
Lili Džejms; Lily James Lili Džejms / Foto: Instagram/lilyjamesofficial

Glumica Lili Džejms tumači ulogu Pamele Anderson u seriji "Pam i Tommy", a Sebastian Stan igra njenog bivšeg muža Tomija Lija.

Naime, fotografi prate svaki korak 32-godišnje glumice za koju mnogi tvrde kako je slika i prilika slavne Plejboj zečice. Ovih dana snimala je scene u kojima je igrala Pamelu za vreme serije "Čuvari plaže" pa je uskočila u poznati crveni bikini, a Lili navodno obožava da nosi umetke za grudi jer joj to pomaže da se potpuno uživi u ulogu koju ima.

- Lili se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava i da se sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo umeci za grudi pomažu joj da se potpuno poistoveti s Anderson - ispričao je prijatelj sve popularnije glumice.

Nije tajna da je Pamela otišla pod nož kako bi povećala grudi, a njen bujni dekolte godinama već privlači pažnju.

Pamela ipak nije nešto oduševljena serijom. Njen bliski prijatelj je rekao za "The Sun kako ona misli da je to jadno sastavljen šou".

- Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tomija i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misli da je to jadan šou. Cela stvar je njima vic - ispričao je.

Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Anderson i Lija koji su se poznavali tek 96 sati kad su odluči da se venčaju 1995., a njihov brak je potrajao tri godine. Bivši supružnici su dobili sinove Brandona (24) i Dilana (23).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA