≫ 

Najlepša žena na svetu protestvuje protiv nasilja u Palestini: Neprepoznatljiva u etno odeći

- Biti u blizini toliko lepih, pametnih, uvaženih, dragih, ljubaznih i velikodušnih Palestinaca na jednom mestu nosi osećaj celovitosti! - poručila je Bela

  • 2
Bella Hadid, Bela Hadid

Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Slavna manekenka i najlepša žena na svetu, Bela Hadid, inače palestinskog porekla, bila je na protestu u Njujorku, protiv nasilja u Palestini.

Manekenku je malo ko u guživi prepoznao, bila je u tradicionalnoj palestinskoj odeći, sa tradicionalnom maramom na glavi i preko usta, a mahala je i njihovom zastavom.

Belin otac Muhamed je iz Palestine, a ona je na svom Instagram profilu podelila kadrove sa protesta, na osnovu kojih su mnogi saznali da je ona bila među stotinama ljudi.

- Onako kako oseća moje srce... Biti u blizini toliko lepih, pametnih, uvaženih, dragih, ljubaznih i velikodušnih Palestinaca na jednom mestu nosi osećaj celovitosti! Mi smo retka rasa! - napisala je manekenka.

Ranije tokom dana, Bela je objavila fotografiju sa venčanja bake i deke, sa slikom njihove dece, među kojima je i Belin otac.

Manekenka je objavila i kadrove kako plače, a napisala je da oseća dubok bol zbog Palestine i "svoje palestinske braće i sestara, danas, i svaki dan" i da joj snimci nasilja "slamaju srce na 100 različitih delova"'.

Na njenom profilu može se pronaći i fotografija od pre 4 godine na kojoj Bela nosi transparent "Free Palestine", a u čijem opisu poziva na edukaciju o dešavanjima u Jerusalemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    17. maj 2021 | 06:39

    Е, то ако не погоди Израелце, ништа неће!?

  • Mel

    17. maj 2021 | 07:19

    Svaka joj čast,ali po kom kriterijumu je ona najlepša na svetu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA