≫ 

Tragična smrt brazilskog pevača (23) samo dve nedelje nakon venčanja: Pao sa 5. sprata hotelske sobe

- Idi s Bogom, dečko moj, ja ću te uvek voleti! - napisala je supruga poginulog muzičara

  • 1
Mc Kevin Tragično stradali MC Kevin / Foto: Instagram/mckevin

Brazilski pevač Kevin Naskimento Bueno (23), poznat kao MC Kevin, poginuo je nakon pada sa petog sprata hotelske sobe, dve nedelje nakon što se oženio svojom dugogodišnjom devojkom.

Naime, on je umro u tragičnom incidentu u hotelu pored plaže u Riju de Žaneiru 16. maja, kada je ispao s prozora hotelske sobe.

Mediji prenose da su se na licu mesta odmah pojavili Hitna pomoć i vatrogasci, kao i da je Kevin u kritičnom stanju prevezen u bolnicu, gde je i preminuo.

Tragedija se dogodila dve nedelje nakon pevačevog venčanja sa Deolen Bezer, dugogodišnjom devojkom, koja je bila prisutna na njegovom poslednjem koncertu koji je održao u subotu.

- Ti si i uvek ćeš biti ljubav mog života, najlepša ljubav koju sam imala, čovek koji me je najviše voleo i divio mi se! - započela je njegova žena na Instagramu.

- Idi s Bogom, dečko moj, ja ću te uvek voleti! - zaključila je ona.

Potresne fotografije sa ispraćaja Kevina na večni počinak preplavile su fan stranice ovog pevača, kao i tamošnje medije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FOFOCA ATUAL 👅 (@fofocatual)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA