≫ 

Hejter napisao Hale Beri da ona mnogo više voli dečka, nego on nju: Odgovor glumice je brutalan

Glumica koja i nije baš imala puno sreće u ljubavi u prošlosti, sada uživa sa muzičarem, a strani mediji prenose da veza napreduje brže od očekivanog

  • 0
Hale Beri, Halle Berry Hale Beri; Foto: Profimedia/USA TODAY Network/ddp USA

Američka glumica Hale Beri (54) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram sa svojim dečkom Venom Hantom, a zbog jednog komentara morala je hitno da reaguje.

Naime, nije prošlo puno vremena pre nego što je glumica ispravila situaciju na društvenim mrežama, nakon što je jedan hejtger napisao da "ona više voli svog dečka Vena Hanta više nego on nju".

Komentar je objavljen nakon što je Oskarovka za vikend objavila preslatku fotografiju na kojoj ljubi svog dečka.

Ipak, većina komentara ispod slike su bili pozitivni i puni podrške za par, a 54-godišnja je u opisu fotografije napisala:

- Radimo ovu stvar koja se zove "šta god mi jeb*no želimo" - glasio je opis slike.

- Mislim da ti njega mnogo više voliš nego on tebe - napisao je jedan pratilac.

- Hmm ne mislim tako... ne ovog puta - odgovorila je zvezda filma "Catwoman".

Podsetimo, glumica koja i nije baš imala puno sreće u ljubavi u prošlosti, sada uživa sa muzičarem, a strani mediji prenose da veza napreduje brže od očekivanog.

- Hale misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voleti i kako voleti sebe - rekao je izvor blizak glumici.

Van Hant je mužičar i tekstopisac rnb i soul muzike, a izdao je i pet studijskih albuma od 2004. godine. Dobio je Gremija za svoju muziku, ali nije toliko popularan širom sveta, kao što je njegova partnerka.

Inače, Hale se udavala tri puta. Prvi put 1993. godine za Dejvida Džastisa (54), drugi put se udala 2001. godine za kantautora Erika Beneta (49), a treći put 2013. godine za glumca Olivije Martineza (54), s kojim je dobila sina Mejsa Roberta (6).

Iz veze sa manekenom Gabrijelom Obrijem (44) je dobila ćerku Nalu Arijelu koja ima 12 godina, a čini se da će joj ova veza sa muzičarem trajati mnogo duže nego prethodne. Ono što je zanimljivo jeste da fanovi na društvenim mrežama kažu da Hale i Van veoma liče, a neki su ih čak nazvali i "blizancima". Kažu da zaljubljeni liče, eto objašnjenja!

Video: Pogledajte najlošije odevene na 93. dodeli Oskara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA