≫ 

Šokantan izgled Džastina Bibera: U oblaku dima, ljudi kažu da izgleda " baš prljavo"

"Gde je nestao onaj slatki momak?", "Ovo kao da nije pravi Džastin", "Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu", "Ludi stil", "Živa legenda", "I dalje prelep", "Izgledaš kao pobesnela tinejdžerka", glasili su samo neki od komentara

  • 4
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (27) je iznenadio svoje obožavatelje kada je uslikan u Los Anđelesu sa novom frizurom i cigaretom u ruci.

Naime, Biber je uslikan dok je pušio veliku cigaru i ćaskao sa svojim telohraniteljem na parkingu "Starbaksa" u zapadnom Holivuda.

 Slavni pevač je nedavno rešio da promeni svoju standardnu frizuru, pa u poslednje vreme na glavi nosi dredove, a ovom prilikom je nosio i veoma opuštenu odevnu kombinaciju.

Džastin je obukao crni duks i maslinastozelenu trenerku dok mu je kosa sa dredovima bila vezana u dva repića

U početku su se svi pitali šta tačno pevač konzumira, no kasnije se videlo da su u pitanju ručno zavijene cigare.

"Gde je nestao onaj slatki momak?", "Prljavo, baš... Frizura, sve", "Ovo kao da nije pravi Džastin", "Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu", "Ludi stil", "Živa legenda", "I dalje prelep", "Izgledaš kao pobesnela tinejdžerka", glasili su samo neki od komentara fanova.

Podsetimo, Džastin i njegova supruga Hejli Biber nedavno su bili na odmoru, a svi komentarišu da je pevač imao sreće što je upoznao tako lepu i dobru ženu, koja ga je izvukla iz sveta droge i alkohola i zbog koje je veoma srećan i ispunjen.

Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno opsednut s tim što si. Moj najveći sam je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo - napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lepu suprugu.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA