≫ 

Kim Kardašijan spavala sa sadašnjim dečkom svoje rođene sestre

Pevačica Obri o Dej tvrdi da su Kardašijanke toliko bliske da su čak imale i istog dečka

  • 1
Kim Kardasijan, Aubrey O'Day, Travis Barker Kim, Obri i Travis; Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Američka pevačica Obri O Dej tvrdi da su se Kim Kardašijan (40) i sadašnji dečko njene sestre Kortni Kardašijan (42), Travis Barker (45) nekada "muvali".

Naime, pevačica Obri tvrdi da su Kardašijanke toliko bliske da su čak imale i istog dečka.

Pevačica se oglasila nakon što je Barkerova bivša supruga Šana Mokler izjavila da je bubnjar benda "Blink-182" imao aferu sa Kim i da je to dovelo do njihovog razvoda 2008. godine.

- Bila sam "najbolja Kimina drugarica" za praznike, 4. jula i ona se tada "muvala” sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran  - napisala je O Dej na Instagramu u julu 2020. godine.

- Šana, njegova bivša (koju volim) navodno je pretila da će iseći Kimine gume (izvini devojko, ali to je bilo smešno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negde drugde, a ne ispred njegove kuće - nastavila je pevačica.

- Otišle smo ​​posle na neke privatne proslave u  Malibuu gde je Kim želela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo želela da vidim veliki vatromet - otkrila je O Dej.

Šana, Travisova bivša je nedavno izjavila za "US Weekly":

- Razvela sam se od bivšeg jer sam ih videla - uhvatila sam ih kako imaju aferu - rekla je Šana o Kim i Barkeru.

- Radili smo na našem braku i pokušavali da "izlečimo" tu aferu, to neverstvo, ali on je nastavio da radi to sa njom - rekla je Šana.

- A onda sam primila sve tekstualne poruke i treće strane su mi nekako uvek sve javljale. To je nešto čega sam dobro bila svesna. Sve se dešavalo pre njihovog rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians - rekla je Šana.

Travis je u svojoj autobiografiji koju je objavio 2015. godine objasnio da je samo voleo da gleda "devojku iz ormara Paris Hilton (Kim)", ali da je nikada nije dodirnuo i da je bio pravi džentlmen.

S druge strane, iz PR službe Kim Kardašijan kažu da su Travis i Kim "samo prijatelji i da su se upoznali preko Paris Hilton, s kojom je Travis ranije bio u vezi. Na isti način se i Kortni upoznala s Barkerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA