≫ 

Slavni otac Tom Kruz godinama odbija da je vidi, a možda je ne bi ni prepoznao koliko je porasla

- Otac je ne bi ni prepoznao koliko je porasla - glasio je komentar jedne obožavateljke nakon što je Suri Kruz uslikana u šopingu sa majkom

  • 2
Kejti Holms, Toma Kruz Kejti Holms i Tom Kruz; Foto: Profimedia

Američka glumica Kejti Holms i njena ćerka Suri Kruz (15) su uslikane u šopingu u Njujorku, a fanovi ne mogu da veruju koliko je devojčica porasla.

Naime, Kejti i Suri su uslikane u opuštenom izdanju, kao i uvek savršeno stilizovane, ali pažnju je privukla činjenica da je Suri sada već mlada devojka.

- Otac je ne bi ni prepoznao koliko je porasla - napisala je jedna obožavateljka, podećajući na činjenicu da se Suri sa svojim ocem Tomom Kruzom nije videla dugi niz godina.

Takođe, nedavno se saznalo da su Kejti i njen višemesečni dečko Emilio Vitolo raskinuli, ali da su ostali u dobrim odnosima.

- Pre nekoliko nedelja su raskinuli, Nije bilo drame - rekao je izvor blizak bivšem paru.

- Bilo je neverovatno dok je trajalo, ali nalaze se na vrlo različitim mestima u životu. Emilio nema teških osećanja. Njegov život je u Njujorku, dok Kejti jedva čeka da se vrati na posao i da ponovo putuje - dodao je izvor, a mi se prisećamo da je par prvi put uslikan zajedno u septembru 2020. godine u njegovom restoranu, koji često posećuju poznate ličnosti.

Emilio i Kejti se nisu razdvajali mesecima, a kada su bili zajedno nisu skidali osmeh sa lica. Emilio je čak zbog poznate glumice raskinuo i veridbu sa 26-godišnjom devojkom, s kojom je do prošle godine bio u vezi.

Lepa glumica se u poslednje vreme odrekla luksuza na koji je navikla i sa svojim partnerom je često viđena u metrou, na trajektu, na iznajmljenom biciklu i u drugim gradskim prevoznim sredstvima, no svi se nadaju da je ipak sve u redu i da su uspeli da sačuvaju svoju ljubav.

Video: Ko će koga? Ovo je 8 tajnih ljubavnih parova Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA