Reper Lil Nas X prošetao na platformama od 20 cm, ljudi zgroženi: "Užas, kakve su ovo džombe?"

"Užas, šta ovo nosi?", "Savršen stajling", "Dobro mu stoji jer je sada dosta viši", glasili su komentari fanova

  • 2
Lil Nas X Lil Nas X; Foto: Profimedia

Američki pevač Lil Nas X (22) je uslikan na ulicama Njujorka u odevnoj kombinaciji koja je podelila mišljenje njegovih fanova.

Naime, 22-godišnji pevač se pojavio u belim pantalonama, beloj raskopčanoj košulji i cipelama na platformama od 20 centimetara.

U prvom trenutku svi su primetili Lilove "pločoce" na stomaku, ali je pažnju ukrala obuća koju je nosio, koja mnogo podseća na obuću koju je nekada nosila pevačica Lejdi Gaga.

Reper je u ruci nosio belu tašnu, oko vrata je nosio srebrni nakit, dok je na licu imao crnu zaštitnu masku.

"Užas, šta ovo nosi?", "Kakve su ovo džombe?", "Savršen stajling", "Dobro mu stoji jer je sada dosta viši", glasili su komentari fanova.

Reper Lil Nas X lansira kontroverzni par patika pod imenom "Satan Shoes", na kojima su bronzani pentagram, obrnuti krst i kap prave ljudske krvi.

Crno-crvene patike, produkt saradnje repera i umetničkog kolektiva "MSCHF" sa sedištem u Njujorku, napravljene su koristeći model Air Max 97, iako se poznata marka sportske opreme, Najki, distancirala od dizajna.

Najki je u izjavi za CNN rekao da "nije učestvovao u stvaranju modifikovanih patika". Iz kompanije kažu da nemaju veze sa reperom niti "MSCHF"-om. Takođe navode da ne podržavaju ovaj poduhvat.

Simbolično, u pitanju je limitirana kolekcija od 666 pari patika, a na njima dominira crveno mastilo, uz kapljicu ljudske krvi, navodi se. Jedan par košta čak 1.018 dolara, a odnose se na odlomak izBiblije: Video sam Satanu kako pada s neba kao munja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    21. maj 2021 | 20:03

    Sta fali? Nije lose. Covek ima para da nosi ovo a sirotinja neka place

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA