≫ 

Megan Foks šokirala haljinom na dodeli nagrada: Sićušne trake jedva su prekrile intimne delove

Reper i glumica se pojavili u crnom i svojim izgledom izazvali podeljene reakcije fanova

  • 9
Megan Foks, Mašin gan Keli

Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia/AFP

Američki reper Mašin Gan Keli (31) i njegova devojka, slavna glumica Megan Foks (35) bili su najatraktivniji i najfotografisaniji par ovogodišnje dodele nagrada "Billboard Music" održane u Los Anđelesu.

Naime, par je svojom provokativnom pojavom, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali, a nisu se ustručavali ni od strastvenih poljubaca.

Megan je za tu priliku izabrala crnu providnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se Keli pojavio u crnom odelu i raskopčanoj beloj košulji ispod koje se jasno video njegov stomak ukrašen tetovažama. Sve je dodatno zaintrigirao svojim jezikom obojenim u crnu boju koji je svima pokazivao, a zatim ljubio Megan.

"Vau Megan je bomba", "Bolesnici, šta se ovaj plazi?", "Predivan par", "Sve, sve, ali nema bolje od Megan Foks!", glasili su komentari fanova. 

Keli i Megan su u vezi poslednjih godinu dana, a ranije ovog meseca izvor blizak njima je za "Entertainment Tonight" izjavio je kako bi ona volela da se uda za njega. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film"Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece.

Inače, poznati reper oko vrata nosi privezak u kom se nalazi krv njegove devojke.

- Nosim tvoju krv oko vrata - napisao je reper ispod objave.

Inače, krv u bočici oko vrata kao "simbol ljubavi" prvi su nosili glumica Anđelina Džoli i glumac Bili Bob Tornton, ali njihov brak nije uspeo.

Video: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina, nešto slično ponela je i Megan Foks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA