≫ 

Snimak sa mesta jezive nesreće u kojoj je poginuo slavni Tarzan: Još uvek tragaju za poginulima

Ubrzo nakon poletanja, mali mlaznjak se srušio u jezero Persi Prajst, a u njemu su bili Džo i njegova supruga i još pet osoba

  • 0

Slavni glumac Džo Lara (58) poginuo je u stravičnoj avionskoj nesreći u subotu, 29. maja, a sada je isplivao snimak sa lica mesta, nastao tokom uviđaja.

Proslavljeni "Tarzan" je u trenutku nesreće bio sa suprugom Gven u privatnom avionu, a pored njih je poginulo još pet osoba. Istražitelji tragaju za telima sedam osoba za koje se veruje da su nisu preživeli pad mlaznjaka u jezero, u Tenesiju, dan ranije.

Ubrzo nakon poletanja sa "Smirna" aerodroma kod "Palm bič-a" na Floridi, mali mlaznjak se srušio na jezero Persi Prajst, potvrdio je vatrogasno-spasilački tim okruga Rutherford. Svih sedam osoba se smatralo pokojnima.

Više mesta, uključujući šerifa okruga Ruterford i Saveznu upravu za vazduhoplovstvo, reagovale su na licu mesta, a Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja vodio je istragu.

Podsetimo, Džo i njegova supruga Gven su imali zajednički Jutjub kanal, koji je bio po principu rijaliti programa, a glavni učesnici su bili upravo njih dvoje. Oni su snimali svoju svakodnevnicu i govorili o svom odnosu i ljubavi otvoreno.

Pored slavnog "Tarzana" Džo će ostati upamćen po mnogim ulogama, a samo neke od njih su u filmovima: "American Cyborg", "Steel Warrior 1993", "Steel Frontier", "Warhead", "Armstrong and Doomsdayer"...

Snimak sa mesta jezive nesreće, gde istražitelji još uvek tragaju sa telima poginulih, pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije sa lica mesta mesta možete videti u galeriji iznad.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA