Kakva transformacija nakon gubitka 30 kilograma! Glumica u uskom kombinezonu, a struk je neverovatan

"Izgledaš predivno", "Zaista sjajiš", "Fantastična si", "Prava si kraljica", samo su neki od komentara

  • 3
Oskar 2020 Rebel Vilson; Foto: Tanjug/AP

Australijska glumica Rebel Vilson prošlu godinu je proglasila godinom zdravlja pa je bila na strogom režimu dijete, a rezultate ponosno pokazuje iz dana u dan.

Naime, pričala je kako je izgubila 30 kilograma, ali sudeći prema poslednjim fotografijama čini se kako je smršala i više.

Glumica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz privatnog aviona na kojima je pozirala u uskoj crnoj kombinaciji, pa je istakla svoj uzak struk.

- Hvala Grifinu što je snimio ove fotografije nakon što sam se brzo presvukla - napisala je glumica u opisu fotki ispod kojih je dobila brojne komplimente.

"Izgledaš predivno", "Nikad bolje nisi izgledala, struk za svaku pohvalu", "Zaista sjajiš", "Fantastična si", "Prava si kraljica", "Vau, kakav struk", samo su neki od komentara koje je dobila. S prijateljima je proteklog vikenda bila na odmoru na Floridi, a dokumentovala je sve detalje putovanja.

Rebel je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svakoga jutra naporno vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

- To je moj život sada - kratko je rekla nedavno.

Trener Džono Kastano zaslužan je za glumičinu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njene dijete. Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

Glumica je početkom februara raskinula s 11 godina mlađim dečkom Džejkobom Bušom, naslednikom kompanije "Anheuser-Busch", koja se bavi proizvodnjom piva. Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za "ET Online", ali nije otkrio što je razlog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA