Koliko emocija na fotografiji ćerke pokojnog Pola Vokera i Vina Dizela: Ljudi kažu da im suze idu

Medou Voker je objavila selfi sa svojim kumovima, za koje kažu da su joj jedina porodica

  • 0
Pol Voker, Paul Walker Pol Voker; Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Ćerka pokojnog glumca Pola Vokera (1973 - 2013), Medou Voker (22) je nedavno objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Istagram na kojoj pozira sa glumcem Vin Dizelom, koji je bio najbolji prijatelj njenog oca.

Naime, Medou je objavila emotivnu fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju filmskog snagatora i njegovom ćerkom, a u opsisu emotivne objave napisala je samo jednu reč.

- Porodica - glasi opis fotografije pored koje je stavila emotikon srca. Na objavi je prikupila preko 270.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 2,5 miliona ljudi.

- Sva ljubav. Uvek - odgovorio joj je Vin u komentaru.

"Nisam videla lepšu sliku", "Gospodine, svaka vam čast. Plačem", "Suze su mi krenule. Ovo je tako dirljivo", "Koliki je blagoslov što vas ima", neki su od brojnih komentara.

Američki glumac, producent i reditelj Vin Dizel je kum Medou Voker, čiji je otac Pol poginuo 2013. godine u saobraćajnoj nesreći u 40. godini života i koji se proslavio ulogom Brajana Okonera u franšizi “Fast & Furious”.

Baš kao što je odnos između njihovih očeva bio neraskidiv, takav je odnos i između njihove dece.

Podsetimo, Vin je prošle godine čestitao 21. rođendan svojoj kumici uz reči:

- Mogu da kažem da sam veoma ponosan na osobu koja postaješ, ali istina je da sam oduvek bio ponosan na tebe – započeo je Vin.

- Srećan rođendan Medou. Znam da je tvoj 21. rođendan i da si želela da kao velika odes u Japan, ali porodica te čeka kod kuće sa tortom, pa požuri. Volim te. Ujak Vin – zaključio je glumac.

Inače, Vin je svojoj najmlađoj ćerki Paulini dao ime po svom preminulom kumu Polu Vokeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA