Bred Pit flertovao s 21 godinu mlađom glumicom, pa joj uzeo broj telefona

- Flertovali su u bekstejdžu, a i razmenili su i brojeve - otkrio je izvor šta se dešavalo između Bred Pita i Andre Dej

  • 3
Brad Pitt, Bred Pit Bred Pit; Foto: Tanjug/AP

Anonimni izvor je nedavno otkrio da se glumac Bred Pit (57) ponovo upustio u ljubavne vode.

Naime, čini se kako mu je u poslednje vreme dobro krenulo, posebno nakon što je pobedio u sporu s bivšom suprugom Anđelinom Džoli (45) i dobio zajedničko starateljstvo nad njihovom maloletnom decom.

Spor između Pita i Džoli trajao je još od 2016. godine i navodno je bio veoma stresan za glumca, kome je bivša supruga branila da vidi decu. Sada, kada je to rešeno, izvor otkriva je da je Pit razmenio brojeve s pevačicom i glumicom Androm Dej (36) koju je upoznao na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

- Flertovali su u bekstejdžu, a i razmenili su i brojeve - kratko je izjavio izvor i rekao da je razmena mogla biti poslovna.

Dej je glumila džez pevačicu Bili Holidej u filmu "United States vs. Billie Holiday" i nominovana je za najbolju glavnu žensku ulogu. Iako nije osvojila zlatni kip, na crvenom tepihu zasijala je u zlatnoj asimetričnoj haljini s visokim prorezom do boka. Navodno je upravo u toj kombinaciji "zapela" Bredu za oko.

- Već je duže vreme na Bredovom radaru - rekao je anonimni izvor.

Podsetimo, pričalo se kako je Pit prošle godine obnovio ljubav s bivšom suprugom, glumicom Dženifer Aniston (52), a tokom godine kratko je bio u vezi i s nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (28). Pit i Dej još nisu viđeni zajedno niti su potvrdili da li planiraju da započnu vezu.

- Neki Bredovi prijatelji već pričaju kako bi bili divan par - tvrdi ipak izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA