≫ 

Svet je poludeo za prvim slikama Dženifer Lopez i Bena Afleka na kojima su zagrljeni

"Benifer" par se ne odvajaju jedno od drugog, a sada su uslikani kako razmenjuju nežnosti...

  • 8
Dženifer Lopez, Ben Aflek Dženifer i Ben; Foto: Profimedia

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i glumac Ben Aflek (48) su juče uslikani dok su išli na romantičnu večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom oni nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

Naime, glumac i latino diva su ponovo zajedno 17 godina nakon raskida veridbe, a izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Iako su se u početku "trudili" da sakriju da su obnovili vezu, ovog puta su prošetali zagrljeni, a u jednom trenutku Džej Lo je slatko naslonila glavu na Benove grudi.

Oni su se sve vreme grlili i držali za ruke, a čini se da oboje zaista uživaju u obnovljenoj romansi i da nikada nisu potpuno preboleli jedno drugo.

Fanovi širom sveta čekaju da vide i taj čuveni trenutak - odnosno poljubac u javnosti između "Benifer" para.

Podsetimo, par je prvi put primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Dženifer je dva puta posetila Afleka u Los Anđelesu, a čini se da će održavati vezu na daljinu i da će biti na relaciji Majami - Los Anđeles, gde žive njihova deca.

Inače, oni su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine.

Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance - Maksimilijana i Emu.

Video: Seksi Džej Lo prvo sedela u krilu vereniku, a onda zavrckala sa bivšom velikom ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA