≫ 

Skot Disik (38) objavio sliku devojke (19) u tangama, fanovi pobesneli: "Možeš otac da joj budeš!"

"Užas, koje nepoštovanje" , "Možeš ćale da joj budeš", "Sram te bilo, klinka je, možeš otac da joj budeš, a ti je slikaš golu", "Odvratan si", glasili su komentari fanova

  • 9
Kourtney Kardashian, Scott Disick Skot Disik i Kortni Kardašijan; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Bivši partner Kortni Kardašijan i rijaliti zvezda "Keeping up with the Kardashians" šoua Skot Disik (38) je nedavno stupio u vezu s manekenkom Amelijom Hamlin, koja ima samo 19 godina, a sada je jednim potezom izazvao bes javnosti.

Naime, Amelija je osvanula na Skotovom Instagram Storiju skoro naga, zbog čega je nastao pravi haos na ovoj društvenoj mreži.

Disik ju je slikao u grudnjaku i tangama, i to u trenutku dok se ona isteže da dohvati nešto sa police, pa joj se videla zadnjica.

- Još malo, još samo malo... - napisao je na Instagramu nakon čega su ga napali pratioci.

"Užas, koje nepoštovanje" , "Možeš ćale da joj budeš", "Sram te bilo, klinka je, možeš otac da joj budeš, a ti je slikaš golu", "Odvratan si", glasili su komentari fanova.

Ćerka američkih glumaca Lise Rine (57) i Harija Hamlina (69), Amelija Hamlin (19) je prvi put uslikana sa rijaliti-zvezdom pre nekoliko meseci u šopingu u zapadnom delu Holivuda, nakon čega su započeli vezu. 

19-godišnjakinja je tada uslikana kako se drži za ruke sa 18 godina starijim dečkom, samo par meseci nakon što je Skot raskinuo trogodišnju vezu sa ćerkom Lajonela Ričija, Sofijom Riči (22).

Video: Mislio je da ga niko ne gleda, a onda je pokazao mračnu stranu treninga: On je apsolutni pobednik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA