Zvanično najlepša žena na svetu prošetala nerealno moćan stomak, a tek da joj vidite poprsje u topu

Slavna manekenka pokazala savršenu figuru u crvenoj retro trenerci

  • 7
Bella Hadid, Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid (24) je uslikana na ulicama Njujorka u crvenoj retro trenerci, a svojim strukom i ravnim stomakom oduševila je sve prisutne.

Naime, slavna manekenka je obukla beli topić u kom je istakla grudi i savršene trbušnjake, a dok je šetala zračila je samopouzdanjem.

Bela koja je svetski poznati top model i Viktorijin anđeo, je pokazala savršenu figuru i ravan stomak u opuštenoj odevnoj kombinaciji, koja se baš svima dopala.

U poslednje vreme Bela se oblači veoma "retro" i u stilu devedesetih godina, a crvena trenerka joj stoji savršeno.

Celu odevnu kombinaciju je uparila sa braon tašnom, belim patikama i providnim naočarima za sunce.

Manekenka je nosila i bež zaštitnu masku na licu kako bi se zaštitila od korona virusa i još jednom dokazala da je veoma odgovorna, uprkos tome što često putuje u brojne zemlje van Amerike kako bi prisustvovala velikim modnim revijama, koje se u specijalnim uslovima održavaju u Evropi i širom sveta.

"Trbušnjaci gore", "Trenutno najzgodnija manekenka", "Kakav stomak, prepolovila se", "Bukvalno mi nije jasno šta radiš kad imaš ovakav stomak", "Peščani sat", "Predivna", "Ima stomak kao tinejdžerka", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija slavne manekenke koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA