≫ 

Totalna dominacija "žene mačke": Hale Beri u 55. godini u bikiniju izgleda nestvarno

" Savršena", "Ovo je divlje, baš mi se sviđa", "Prezgodna", "Ženo ti ne stariš", "Najlepša glumica ikada", glasili su komentari ispod objave

  • 1
Hale Beri, Halle Berry

Hale Beri; Foto: Profimedia/Piovanotto Marco/ABACA/Abaca Press

Američka glumica Hale Beri (54) je još jednom dokazala da su godine samo broj.

Naime, slavna glumica je objavila nove provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u mladalačkom bikiniju koji je istakao njenu savršenu liniju.

- Ako se zahteva bikini, moj odgovor je uvek da, moliću - glasio je komentar slavne glumice.

54- godišnjakinja je ležala na pesku i uživala u pogledu na okean, a zračila je lepotom i samopouzdanjem.

- Prestani, ubijaš me - komentarisala je Džulijen Mur.

- Goriš - glasio je komentar Džejmija Foksa.

Zvezda filma "Žena mačka" je prikupila preko 170.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 6,9 miliona obožavatelja.

" Savršena", "Ovo je divlje, baš mi se sviđa", "Prezgodna", "Ženo ti ne stariš", "Najlepša glumica ikada", glasili su komentari ispod objave.

Inače, Hale je ponovo zaljubljena i nedavno je na društvenim mrežama otkrila da se zabavlja sa muzičarem Van Hantom (50) sa kim je veoma srećna.

- Hale misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voleti i kako voleti sebe - rekao je izvor blizak glumici.

Van Hant je mužičar i tekstopisac rnb i soul muzike, a izdao je i pet studijskih albuma od 2004. godine. Dobio je Gremija za svoju muziku, ali nije toliko popularan širom sveta, kao što je njegova nova partnerka.

Podsetimo, Hale se udavala tri puta. Prvi put 1993. godine za Dejvida Džastisa (54), drugi put se udala 2001. godine za kantautora Erika Beneta (49), a treći put 2013. godine za glumca Olivera Martineza (54), s kojim je dobila sina Mejsa Roberta (6).

Iz veze sa manekenom Gabrijelom Obrijem (44) je dobila ćerku Nalu Arijelu koja ima 12 godina, a čini se da će joj ova veza sa muzičarem trajati mnogo duže nego prethodne. Ono što je zanimljivo jeste da fanovi na društvenim mrežama kažu da Hale i Van veoma liče, a neki su ih čak nazvali i "blizancima". Kažu da zaljubljeni liče, eto objašnjenja!

Video: Pogledajte najlošije odevene na 93. dodeli Oskara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    10. jun 2021 | 03:49

    zasto je ona kod nas hale a u americi hali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA