≫ 

Džastin Biber ošišao dredove i izveo svoju suprugu na dejt u automobilu koji košta 450.000 dolara

Slavni pevač je ošišao dredove koje je imao neko vreme

  • 1
Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Instagram/justinbieber

Kanadski pevač Džastin Biber (27) je izveo svoju suprugu Hejli Biber na večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom pevač je imao kratko ošišanu kosu nakon što je nedeljama nosio dredove na glavi.

Naime, Džastin i Hejli su stigli u jedan restoran u njegovom srebrnom "Rols Rojsu", za koji fanovi kažu da izgleda kao "Betmobil".

Lepa manekenka i muzičar su uslikani u zanimljivim odevnim kombinacijama kada su izašli iz električnog Rols Rojsa, koji izgleda kao da je automobil iz budućnosti i košta 450.000 dolara.

Biberovi fanovi su srećni što se konačnop ošišao, jer su ga nedavno napadali zbog nerazumevanja istorijskog konteksta dredova i smatraju da se kulture ne smeju mešati, pa tako ni on ne bi trebalo da nosi dredove.

Reč "dreadlocks" potekla je od reči "dread" koja znači "pretnja" ili "dreadful" što znači "zastrašujuć", a smatra se da su tu reč koristili u prošlosti kad su opisivali matirane frizure domorodaca uz negativnu konotaciju.

- Hvala ti što si se ošišao. Odlično izgledaš - pišu mu oni koji su ga žestoko napali zbog, kako kažu, kulturne aproprijacije.

Džastin je ovom prilikom nosio žutu jaknu sa potpisom njegovog brenda "Drew" i imao je belu zaštitnu masku, baš kao i njegova voljena supruga, zbog koje se promenio i po njegovim rečima "pokušava da bude bolji čovek". Nedavno je napisao romantičnu posvetu svojoj supruzi Hejli:

- Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno opsednut s tim što si. Moj najveći sam je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo - napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lepu suprugu.

Video: Džastin BIber u frci što nije potpisao predbračni ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA