≫ 

Damianova verenica ima neizlečivu bolest: Bori se s depresijom i teško joj je da ima intimne odnose

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji - otkrila je Đorđa Soleri

  • 1
Đorđa Soleri, Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija Damiano i Đorđa; Foto-kolaž: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram/giorgiasoleri_

Fatalni Italijan Damiano David (22), frontmen benda "Maneskin" koji je pobedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", i dalje je goruća tema u italijanskim medijima.

Žene širom sveta i dalje lude za njima, a on je nedavno otkrio da već četiri godine ljubi influenserku Đorđu Soleri.

Đorđa ne želi da se eksponira u medijima kao Damianova devojka jer, kako kaže, želi da gradi karijeru isključivo na temelju svog imena, a ne zbog svoje ljubavne veze s muzičarem.

Đorđa na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi s depresijom, a otkrila je i kako pati od vulvodinije, bolesti koja izaziva bol u spoljnom delu vulve zbog koje oseća čestu bol, pečkanje, probadanje i gorenje u intimnom području. Seksualni odnosi, ali i samo sedenje zbog vulvodinije su izrazito bolni, a konkretnog leka nema.

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje - rekla je Đorđa.

Pre nekoliko nedelja pristala je u intervjuu za jedan časopis da progovori o svojim tegobama, a svojim pratiocima se požalila kako su njene izjave izvučene iz konteksta i kako su sve povezali s Damianom.

- Pre nekoliko nedelja kontaktirao me modni časopis "F" oko intervjua na temu vulvodinije - neugodnih senzacija u predelu vulve - na šta sam ja spremno pristala jer sam prošla kroz to i jer želim tu temu da približim i onima koji nemaju društvene mreže. Jedini uslov koji sam postavila pre nego što sam pristala na intervju bio je da se moje ime ne povezuje s nedavnim tračevima o meni i mojoj romantičnoj vezi. Urednici su na to pristali, ali ne i ispoštovali. Naslov članka glasio je "Ja, devojka frontmena benda "Maneskin", o boli o kojoj niko ne govori - rekla je Đorđa u Instagram videu.

Podsetimo, Đorđa i Damiano zajedno su već 4 godine, ali zajedničke fotografije na društvenim mrežama nemaju. Jedino što se može pronaći jeste jedna njihova fotografija, koju su svojevremeno objavili na Instagram storiju.

Inače, Đorđa umesto vereničkog prstena, na mestu gde bi on trebalo da stoji, ima istetovirano srce.

Video: Kakve veze ima što je poljubio bubnjara: Uraganke o pobedniku Italijanu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA