Irina se sveti Kim preko Kanjea: Kardašijanka uhvaćena sa Ronaldom, dok se zabavljao s manekenkom

irina i Ronaldo upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete

  • 2
Kristijano Ronaldo, Kim Kardasijan Irina Šajk Kristijano Ronaldo, Kim Kardašijan, Irina Šajk, Foto-kolaž: Tanjug/AP, Profimedia

Pre Bredlija Kupera (46) sa kojim je dobila ćerku i Leu (4), Irina Šajk (35) bila je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom (36), a zajedno su proveli čak pet godina. U tom periodu Ronaldo je čak dvaput uhvaćen sa Kim Kardašijan.

Sve je bilo bajkovito, a onda je odjednom svetskim medijima odeknula vest da su raskinuli, te da je za sve kriva Ronaldova mama koja se mešala u njihovu vezu. Kristijano je jako vezan za svoju majku, a Irina navodno nije mogla da se nosi sa tim.

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardašijan. Ubrzo su krenula "šuškanja" o ljubavnom odnosu s obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

Nakon prekida s Irinom, 2016., Ronaldo i Kim opet su uhvaćeni zajedno na koncertu Dženifer Lopez (51). Ipak, nikada nije potvrđeno da li je bila reč samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

Podsetimo, jedan od najpoznatijih repera na svetu Kanje Vest (44) i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom, gde su proslavili njegov rođendan. Već se danima priča o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje.

Kanje je, inače, nedavno prestao da prati Kim Kardašijan i njene sestre na Tviteru. Kim, Kortni (42) i Kloi (36) na crnoj su listi bez obzira na to što su mu početkom ove nedelje na društvenim mrežama čestitale rođendan.

Kim je u čestitki na Instagramu napisala da će ga "voleti do kraja života". Navodno njegovo viđanje s Irinom Šajk traje nekoliko meseci, a Kim je za sve znala otpočetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA