≫ 

Isplivale fotografije Bena Afleka sa "taštom" u kazinu: Nije ni čudo što obožava majku Džej Lo

Poznato je kako Ben i Guadalupe dele zajedničku ljubav prema kocki, a navodno su u kockarnice često i pre zajedno odlazili

  • 0
Ben Affleck Aflek Dženifer Lopez majka, Jennifer Lopez mom Guadalupe

Ben Aflek, Guadalupe, JLo, Foto: Profimedia/London Entertainment/Shutterstock Editorial, Backgrid UK / Profimedia

Ben Aflek (48) viđen je u kazinu u Las Vegasu bez Dženifer Lopez (51), ali razlog nije kocka, već novi projekat koji producira. Umesto Dženifer, sa njim se našla njena majka, Guadalupe Rodrigez (75). Kamermani i obezbeđenje opkolili su par dok je Gvadalupe oduševljeno razgovarala s njima u pauzi između snimanja.

Poznato je kako Ben i Guadalupe dele zajedničku ljubav prema kocki, a navodno su u kockarnice često i pre zajedno odlazili. 

Kako pišu američki mediji, ona je s Benom razgovarala o svojoj ćerki jer ju je navodno varao dok su bili vereni. Obećao joj je kako više nikada neće povrediti njenu Dženifer.

- Oduvek je volela Bena i naterala ga je da obeća da više neće slomiti srce njenoj kćeri - rekao je izvor za američki "Star".

Sada su u javnost iscurile i fotografije iz kazina, koje možete pogledati u galeriji:

Njegov boravak u kockarnici mnoge je iznenadio jer je pre nekoliko godina priznao kako je bio zavisan o kocki što je bio i razlog razvoda od njegove bivše supruge, glumice Dženifer Garner s kojom ima troje dece.

- Ljudi s kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, sve vreme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osećati se bolje, pa su im često izlaz jelo, piće, se*s, kockanje ili kupovina. Ipak, sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a tada počinje prava bol. Počinjete da se nalazite u začaranom krugu koji ne možete prekinuti – rekao je tada poznati glumac.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA