≫ 

Kim Kardašijan spljoštila grudi u surovo uskom korsetu, a nokti će vas zgroziti

- Srećna - napisala je Kim Kardašijan u opisu fotografije koju je objavila u sred razvoda

  • 3

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u provokativnom izdanju, a pažnju su najviše privukli njeni nokti.

Naime, Kim je pozirala u zelenom odelu ispod kog je nosila crni korset koji je više otkrivao, nego pokrivao, a njene bujne grudi su bile i više nego očigledne.

Kim je imala kovrdžavu kosu i veoma interesantnu šminku na licu, a sve je uparila sa "lancem" oko vrata i zelenim sandalama na štiklu.

No, najveću pažnju privukli su njeni veoma dugački, bež nokti u obliku "crva".

- Srećna - napisala je u opisu fotografije na kojoj je prikupila 3,1 miliona lajkova.

"Izgledaš predivno", "Volim ovaj fotošuting", "Samo pozitivno", "Prelepa si", "Užasni nokti", "Sve je super sem tih "crva" na rukama", glasili su komentari fanova.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Kim ima 228 miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, a svi prate šta se događa u sred njenog razvoda od repera Kanjea Vesta (44), s obzirom da je on započeo "tajnu" vezu sa manekenkom Irinom Šajk, s kojom je nedavno proveo tri noći u Francuskoj za njegov rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA