≫ 

Naslednica Svarovski imperije se baškari s mužem na plaži: Nema šanse da im pogodite godine

"On je zreliji, pa samim tim i ona deluje starije", "Presladak par", "Ha, ha, pogledaj mu stomak", "Prezgodna je", glasili su komentari fanova

  • 2
Viktorija Svarovski Viktorija Svarovski; Foto: Instagram/victoriaswarovski

Austrijska pop zvezda i naslednica imperije "Svarovski" Viktorija Svarovski je uslikana na plaži u Marbelji sa svojim suprugom Vernerom Murzom, a tom prilikom par je izgledao dosta opušteno.

Naime, Viktorija uživa u nekoliko slobodnih dana u jednoj od svojih omiljenih destinacija, nakon što je završila ovogodišnju sezonu TV emisije "Let's Dance".

Posle romantičnog ručka u ekskluzivnom restoranu na plaži, Viktorija i njen suprug Verner Murz su se kupali u moru uprkos visokim talasima.

Ona je nosila crveni bikini koji joj je savršeno stajao i u kom je istakla zategnuto telo. Iako Viktorija ima samo 27 godina, njeni pratioci komentarišu da izgleda dosta starije i kažu da su mislili da je blizu četrdesetih godina.

S druge strane, njen dragi ima 43 godine, ali ni on ne izgleda kao "čovek svojih godina".

"On je zreliji, pa samim tim i ona deluje starije", "Presladak par", "Haha pogledaj mu stomak", "Prezgodna je", "Stomak mu je hit", glasili su komentari fanova.

Nakon kupanja par je uživao u opuštajućoj masaži na plaži, a sve vreme su se grlili i držali za ruku. I posle 4 godine braka, par je i dalje veoma zaljubljen.

Podsetimo, Viktorija je postala poznata po raskošnoj svadbi koju je organizovala pre tri godine, a tada je zablistala u haljini vrednoj milion dolara koja je bila ukrašena s 500.000 kristala iz porodične firme.

Ona se 2017. godine udala za dugogodišnjeg dečka, trgovca nekretninama Vernera Murza, na raskošnoj ceremoniji u Italiji gde je sve ostavila bez daha u haljini izrađenoj po narudžbini i koja je bila teška 46 kilograma, a Viktorija je u njoj bila "kao pravi dijamant", kako kažu prisutni gosti.

Slavlje je trajalo tri dana, imala je 250 gostiju, mlada se presvlačila nekoliko puta, a o toj svadbi se pričalo godinama kasnije.

Video: Bezobrazna Topalkova ćerka: Helena izronila iz bazena u kupaćem na ivici skandala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobica

    15. jun 2021 | 09:33

    Izgledaju normalno, primereno svojim godinama, srećno i imućno, što i jesu, i boli ih uvo šta ko misli, kao što ih i boli...

  • Brana

    15. jun 2021 | 09:09

    Loše komentare na njihov izgled mogu da daju samo jadni zavidni samci i iskompleksirani nesretnici.Čovek izgleda najnormalnije,opusteno i srećno a onaj sto će da mu broji indeks masti je svakako neko ko je opterećen kompleksina i izgledom što zadovoljnim i normalnim ljudima nije primarno da bi se time opterećivali.Za ovu mladu devojku ko kaze da izgleda jao da ima blizu 40 gidina nemam suvise sta da kazem jer nije lepo smrjati se bolesnim ljudima.Devojka izgleda perfektno bez i jedne jedine mane.Zgodna,lepo građena,kepo lice,sve kako treba i takođe sreća na licu.Ogovarati ovaj oar je mnogo jadno i zavidno i nije mi jasno zašto o tome neko u opste i piše?Možda se slažete sa tim nesretnim i zavidnim ljudima koji ogovaraju normalne kjude i time hrane svoju sujetu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA