≫ 

Pre 7 meseci svet je bio u čudu zbog njenog lica bez šminke, ali sad je Adrijana Lima opet ona stara

Brazilska lepotica se ne ustručava da objavljuje svoje fotografije bez imalo šminke...

  • 0
Adrijana Lima, Adriana Lima

Adriana Lima; Foto: Tanjug/AP

Mankenka Adriana Lima (39) mnogo puta se našla na listama najlepših žena na svetu, a njena prirodna izdanja pokazuju da je to sasvim zasluženo.

Naime, brazilska lepotica se ne ustručava da objavljuje svoje fotografije bez imalo šminke kada je u teretani crvena i znojava nakon vežbanja ili kad se probudi ujutro u krevetu. Zbog toga Adrijanu njeni pratioci na Instagramu još više vole i obasipaju je komplimentima.

Iako joj šminka očito nije potrebna, Lima kada se sredi izgleda zanosno i pleni pažnju gde god se pojavi. Nekad jedna od najtraženijih manekenki na svetu ostala je mnogima u pamćenju s modnih pista, pogotovo kada je nosila revije donjeg veša "Victoria's Secret".

Adrijana još odrađuje kampanje za razne brendove, ali manje nego pre jer je odlučila da se posveti odgajanju svojih ćerki Valentine (11) i Sijene (8) koje je dobila s bivšim mužem, bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem (42).

Par je bio u braku od 2009. do 2016. godine, a strani mediji su pisali da je manekenka čuvala svoju nevinost dok nije izgovorila sudbonosno da.

Posle kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, Lima je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom, a sada s "mišićavim frajerom" kog je nedavno pokazala na Instagram storiju.

Manekenka je pre mesec dana objavila niz fotografija s rođendanske proslave njene prijateljice i tom prilikom pokazala i da je na svim slikama zagrljena s mladićem u teget košulji.

Na pojedinim slikama se vidi i kako je on drži za struk dok pozira s njom, dok se ona glavom naginje na njegovo rame. Nije poznat njegov identitet.

Inače, Limu na Instagramu prati 12.9 miliona ljudi.

Nije uvek izgledala zanosno, čemu svedoče i njene fotografije iz decembra 2020, kada su se mnogi prilično šokirali paparaco fotkama na kojima bivša srpska snajka nema šminku. Izgledala je drugačije, otečeno i umorno, ali je taj period sada očigledno iza nje.

Video: Bivša srpska snajka tokom božićne večere sluša Jugoslovenku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA