≫ 

Najmoćniju influenserku na svetu muž zasenio isklesanim mišićima i nalakiranim noktima

Iako je uglavnom Kjara Feranji glavna zvezda gde god se pojavi, sada ju je zasenio njen suprug koji je skinuo majicu i pokazao pločice

  • 0
Kjara Feranji, Chiara Ferragni

Kajra Feranji; Foto: Instagram/chiaraferragni

Jedna od najbogatijih i najpopularnijih svetskih influenserki italijanka Kjara Feranji i njen suprug, popularni muzičar Fedez uslikani su na odmoru u luksuznom rizortu u Portofinu, a tom prilikom je reper pokazao svoje isklesano telo.

Naime, iako je obično Kjara glavna zvezda gde god se pojavi, sada ju je zasenio njen suprug koji je skinuo majicu i pohvalio se svojim isklesanim i tetoviranim telom.

Ni Kjara nije mogla da prestane da mu se divi pa ga je neprestano dirala po stomaku i pločicama, ali i ona je plenila pažnju svojom vitkom figurom nepuna tri meseca nakon rođenja drugog deteta.

Popularni italijanski par je krajem aprila dobio ćerku kojoj su dali ime Vitorija, a zajedno imaju i trogodišnjeg sina Lea.

Kjara i Fedez su se venčali u septembru 2018. godine, a reper ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni. Njen život danas izgleda kao iz bajke, no na početku svoje karijere nailazila je na brojna zatvorena vrata i bila je meta ismevanja.

Svet je za nju prvi put čuo pre desetak godina kada je iz zabave odlučila da pokrene blog "theblondesalad.com" na kom je objavljivala jednostavne fotografije iz rodnog Milana i istovremeno pokušavala da se izbori za ulaznice na prestižne modne događaje. To joj je nakon nekog vremena i pošlo za rukom zahvaljujući velikom broju ljudi koji su počeli da je verno prate na društvenim mrežama.

Godine 2013. preselila se u Los Anđeles, a magazin "Forbs" ju je uvrstio na listu jedne od najuticajnijih osoba u modnoj industriji koja je mlađa od 30 godina. Kjara danas živi i radi u Milanu, vlasnica je dve kompanije, zaštitno lice modnih i kozmetičkih brendova, a njena poslovna priča koristi se kao tema predavanja na prestižnom Harvardu.

Video: Lele baš nezgodno pocepala pantalone: Ovoj tiktokerki se smejao čitav svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA