≫ 

Dopale im se njene reklame za jogurt: Megan i Hari hoće saradnika jedne od najvrelijih žena na svetu

Priča se da su Hari i Megan od prestanka kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD zaradili više od 230 miliona funti iz raznih poslova, a sada žele da angažuju poslovnog gurua koji sarađuje sa Nikol Šerzinger

  • 0
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari Megan i Hari; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari (36) i Megan Markl (39) žele da angažuju poslovnog gurua koji sarađuje sa pevačicom Nikol Šerzinger (40).

Naime, par pokušava da "uzme" savetnika pevačice "Pussycat Dolls" Olija Ailinga (30) kao svog stalnog poslovnog savetnika.

Oli je bio od presudne važnosti za ostvarivanje unosnih poslova za Nikol, uključujući reklame za jogurt "Muller Corner" i vitamine "Perfectil" i pomogao joj je da stekne bogatstvo od 10 miliona funti.

Oli je sa pevačicom radio skoro sedam godina kao njen menadžer, ali je nedavno o mogućoj saradnji razgovarao sa Harijem i Megan u Kaliforniji.

Saseksi su već potpisali ugovor vredan 112 miliona funti sa Netfliksom i 30 miliona funti Spotifajem za njihov podkast. Uprkos strahu Bakingemske palate da će par unovčiti svoj kraljevski status, oni nastavljaju sa biznis planovima u SAD-u i širom sveta.

Izvor blizak paru je nedavno rekao:

- Hari i Megan brzo šire svoje poslovno carstvo i žele da im najbolji saradnici pomognu u poslu. Oli Ajling je bio ključan u vođenju Nikoline karijere, zarađivanju novca i održavanju medijske pažnje, tako da se smatra savršenim kandidatom - rekao je izvor.

- Saseksi su već mnogo poznatiji od grupe "Pussycat Dolls". Sada žele bogatstvo veće od Nikolinog. Oli se pobrinuo i da Nikol dobije ulogu u dva Diznijeva filma - rekao je izvor.

- Takođe joj je pomogao da se vrati u žiri za tv emisiju "X Faktor" i da postane član žirija u emisiji "The Masked Singer USA" i "Australia’s Got Talent" 2019. godine - dodao je izvor.

Podsetimo, priča se da su Hari i Megan od prestanka kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD početkom prošle godine zaradili više od 230 miliona funti iz raznih poslova. Megan je objavila svoju prvu knjigu za decu pod nazivom "The Bench", za koju se smatra da joj je plaćeno 500.000 funti avansa.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA