≫ 

Fatalnoj Irini se pomerila košulja, otkrila čipkasti brushalter, a tek da vidite šta ima na nogama

Slavna manekenka ponovo prošetala u brushalteru i oduševila fanove

  • 0
Irina Shayk, Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/RCF/MEGA/The Mega Agency

Ruska manekenka Irina Šajk (35) je uslikana u Njujorku sa ćerkom Leom De Senom, a svojim prelepim izgledom i stajlingom je oduševila sve fanove. 

Naime, slavna manekenka je uslikana dok je provodila kvalitetno vreme sa svojom mezimicom, a tom prilikom je nosila belu košulju, crno-belu suknju i crne papuče, a ispod bele košulje je nosila crni čipkasti brushalter, koji se provideo, pa su fanovi zumirali fotografiju kako bi probali da vide manekenkine grudi. 

Irina nije skidala osmeh sa lica, a čini se da je veoma srećna zbog veze s reperom Kanjeom Vestom (44). 

Kosu je vezala u punđu, dok je na očima nosila tamne naočare za sunce, a ceo izgled je upotpunila diskretnim nakitom oko vrata i oko članka na nozi.

Njena mezimica Lea De Sena je nosila roze haljinicu sa karnerima, narandžastu tašnicu i roze sandalice koje je uparila sa roze čarapicama.

Inače, ovo je prvi put da je Irina uslikana u ovakvoj obući, pošto i za šetnju sa naslednicom mahom praktikuje visoke potpetice.

Podsetimo, Irina je pre nekoliko dana stigla iz Provanse u Francuskoj gde je provela tri noći sa američkim reperom, koji se trenutno razvodi od Kim Kardašijan posle 7 godina braka.

Novopečeni par je tamo proslavio Kanjeov 44. rođendan, a vila koju su iznajmili je tokom ta tri dana bila zatovrena za javnost.

Na ekskluzivnim fotografijama koje je pribavio "Daily Mail", može se videti novopečeni par prilikom romantične šetnje u Provansi, gde su zajedno boravili u luksuznoj vili koja se prostire na više od 600 hektara zemlje, pod nazivom "Villa La Coste"

Čini se da Kanje već gaji emocije prema Irini, jer je izabrao da svoj poseban dan provede sa prelepom manekenkom na mestu koje mu je tako blizu srca, s obzirom da obožava Francusku i da se tamo stalno vraća. Njegovo venčanje sa Kim se takođe održalo u Francuskoj, gde su provodili puno vremena zajedno na početku veze.

Reper i manekenka su zatim uslikani prilikom izlaska iz privatnog aviona u Americi, nakon čega je Irina uslikana kako utrčava u svoju zgradu u Njujorku sa pokrivenim licem.

Kanje i Irina su u prošlosti sarađivali više puta. Irina se 2010. godine pojavila u spotu za Vestovu pesmu "Power" u ulozi zlatnog anđela. Čini se da je tada ostavila utisak na repera, jer ju je spomenuo u tekstu svoje pesme "Christian Dior Denim Flow".

Godine 2012. Irina je nosila reviju za Kanjeov modni brand na nedelji mode u Parizu. Manekenka je obožavateljka Vestovog brenda, pa je prošlog meseca viđena kako nosi majicu s njegovim potpisom.

Takođe, Kanjeov prijatelj je danas šokirao sve kada je otkrio da su se reper i manekenka zabavljali pre nego što je Kanje započeo vezu sa Kim Kardašijan.

Video: Irina Šajk definitivno sama, da li je Lejdi Gaga zaista preotela Bredlija Kupera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA