≫ 

Sa kakvim boginjama živi slavni Roki! Glumac pozirao sa ženom i ćerkama, a ljudi jedva prave razliku

- Čestitam na završetku srednje škole našoj divnoj ćerki Skarlet - napisao je Stalone u opisu fotografije na kojoj pozira sa prelepom suprugom i zgodnim ćerkama

  • 1
Silvester Stalone Silvester Stalone; Foto: Profimedia/Leon Bennett/Getty images

Američki glumac Silverster Stalone je sa svojom porodicom nedavno proslavio završetak srednje škole svoje ćerke Skarlet, a sve je obeležio novim fotografijama na društvenoj mreži Instagram.

Naime, slavni glumac je podelio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Dženifer Flavin (52) i njihove tri ćerke Sistin (22), Skarlet (19) i Sofijom (24), a ne zna se koja je lepša, kažu fanovi.

Ono što je interesantno jeste da mnogi fanovi nisu mogli u prvom trenutku da shvate koja od prelepih devojaka jeste Silvesterova žena i kažu da Dženifer zaista izgleda skoro 20 godina mlađe.

- Čestitam na završetku srednje škole našoj divnoj ćerki Skarlet - napisao je Stalone u opisu fotografije.

Ispod objave je prikupio 386.000 lajkova, kao i niz pozitivnih komentara:

"Mora da si ponosan na takvu porodicu", "Ne zna se koja ćerka ti je lepša", "Čestitam Skarlet", "Sve izgledaju kao supermodeli, uključujući i tvoju ženu", "Koja od njih je tvoja supruga?", glasili su komentari fanova.

Da olakšamo, Staloneova supruga je treća dama, s leva na desno.

Zvezdu filma "Roki" prati 13,2 miliona pratilaca koji hvale izgled njegovih ćerki, a manje je poznato da glumac ima i dva sina Sejdža i Sargoa (42), s tim što je Sejdž preminuo 2012. godine u 36. godini, dok njegov mlađi sin izgleda kao kopija slavnog oca.

Video: Obradujte dragu osobu originalnim Elijanom: Najveća aukcija filmskih rekvizita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    16. jun 2021 | 16:49

    Mislim da ste pogrešili,njegova žena je druga s leva na desno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA