"Sramota, majka tako otkrila grudi": Manekenku već kritikovali, a sada je urnišu zbog ovog stajlinga

"Savršeno izgledaš", "Previše si razgolićena, s obzirom da si nedavno dobila sina", "Kakav stomak, brutalna si", glasili su komentari fanova

  • 1
Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski

Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA

Manekenka Emili Ratajkovski nastavlja se da se hvali svojim zategnutom telom samo tri meseca nakon porođaja i nakon što je na svet donela sina Silvestera Apola Bera.

Naime, 30-godišnja lepotica ovih dana je viđena kako šeta u odvažnom izdanju po ulicama Njujorka, a ono što je nosila na sebi bilo je dovoljno da se za njom okrenu svi na ulici.

Naime široke pantalone iskombinovala je s plavim topom koji liči na prsluk, koji je bio zakopčan samo jednim dugmetom, a više nego očito je bilo to da ispod ne nosi grudnjak.

Manekenka je tokom trudnoće kao i pre nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritikovali, ali kao i uvek, nije se obazirala na to.

"Savršeno izgledaš", "Previše si razgolićena, s obzirom da si nedavno dobila sina", "Kakav stomak, brutalna si", glasili su komentari fanova.

Od 2018. godine je u srećnom braku s glumcem Sebastijanom Berom, a njemu ne smetaju njene golišave fotografije, šta više nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

Emili se proslavila zahvaljujući muzičkom spotu za singl "Blurred Lines" Robina Tikea iz 2013. godine, u kom je takođe skoro potpuno gola i od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svetu, a 2017. godine pokrenula je i svoj vrlo uspešan brend pod nazivom "Inamorata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA