Pirat s Kariba poveo ženu i dete na odmor u Veneciju: Ketina "nestašna" haljinica otkrila je previše

S obzirom na to da je obukla veoma kratku haljinicu, vetar nije "radio" u njenu korist

  • 0
Keti Peri, Orlando Blum

Keti i Orlando; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Keti Peri i njen partner, glumac Orlando Blum su ulikani prilikom odmora u Veneciji, a tom prilikom Keti je doživela sličan trenutak kao Merilin Monro u prošlosti.

Naime, pevačica koja je osvojila Gremi provodi kvalitetno vreme sa verenikom, a s obzirom na to da je obukla veoma kratku haljinicu, vetar nije "radio" u njenu korist.

Srećni par je uslikan kako napušta hotel u Veneciji bez ćerkice Dejzi Dov Blum kako bi provodila vreme sa Orlandovim sinom Flinom, kojeg je dobio u braku sa manekenkom Mirandom Ker.

Keti je viđena u kratkoj žutoj letnjoj cvetnoj haljini, a u jednom trenutku kada je malo jače dunuo vetar, haljinica se podigla i otkrila njenu zadnjicu, a fotografije možete pogledati OVDE.

Srećom, ispod je nosila donji veš koji je sve pokrio, tako da veća "šteta" nije načinjena i prolaznici ništa nisu videli.

Podsetimo, pevačica, koja je prošlog leta dočekala ćerku Dejzi Dav sa verenikom Orlandom Blumom (44), odlučila je da brijanje nogu nakon rođenja bebe nije više na njenoj listi prioriteta.

Naime, ona je u jednoj epizodi "Američkog idola", gde je članica žirija, rekla takmičarki Kasandri Kolman nešto što je šokiralo mnoge.

- Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog sveta je, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno - rekla je Keti Peri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA