Anđelina u društvu sinova, svi komentarišu njen stajling i izgled: "Deluje umorno i iscrpljeno"

Anđelina bez trunke šminke, preko lica je imala crnu zaštitnu masku

  • 3
Angelina Jolie, Anđelina DŽoli Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli, u jeku priča da se nakon dve decenije od razvoda pomirila sa prvim mužem, Džonijem Li Milerom, "uhvaćena" je sa decom u izadnju koje monogi komentarišu.

Anđelina je uslikana u Njujorku sa sinovima Paksom i Noksom dok su išli na ručak, a glumica je tom prilikom bila bez trunke šminke, preko lica je imala crnu zaštitnu masku, a zbog odeće našla se na meti kritika.

Ona je izgledala veoma umorno i iscrpljeno, nosila je odelo koje sada "furaju" mnoge svetske face, međutim, slavnoj glumici fanovi su zamerili ovu kombinaciju zbog celokupnog utiska.

"Izgleda kao da je pokušavala da zaspi satima pa u pižami izašla iz kuće", "Bolje da je bade mantil obukla", "Tako umorno deluje", "Vratila se bivšem i ne izgleda nimalo srećno", "Kakva odevna kombinacija, nimalo ti ne pristaje", "Anđelina, šta se dešava sa tobom, tako iscrpljeno deluješ", "Ovo njoj uopšte ne stoji, deluje izgubljeno", neki su od komentara.

Podsetimo, bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Hakeri" 1995. godine i brzo su se zaljubili, a Anđelina je u to vreme imala tek dvadesetak godina.

Njihovo venčanje važi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj istoriji jer se glumica umesto u venčanici pojavila obučena u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je Džonijevo ime bilo ispisano njenom sopstvenom krvlju.

Par se razdvojio 1997. godine navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine i zvanično su okončali razvod, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Anđelina nikada nije krila žaljenje što nisu uspeli da spasu svoj brak.

- Džoni i ja se nikada nismo posvađali i nikada nismo povredili jedno drugo. Zaista sam želela da budem njegova supruga, zaista sam želela da mu se obavežem - rekla je za "Calgary Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA