≫ 

Holivudska cica "grmi" u bombastičnom bikiniju: Svi gledaju pozadi, niko ne primećuje stomačić

Glumica je na sebi imala tanga crni bikini koji je istakao njene atribute

  • 0
Kejt Hadson, Kate Hudson

Kejt Hadson, Foto: Instagram/katehudson

Američka glumica i producentkinja Kejt Hadson (42) baškari se u Grčkoj, a kada je pokazala zmijsko telo niko nije ostao imun ono što je godinama "krila".

Lepa plavuša je uslikana sa prijateljima na gliseru kod ostrva Skijatos, a tom prilikom glumica je na sebi imala tanga crni bikini koji je istakao njene atribute.

Dok je Kejt je pričala sa prijateljima papraci su je uslikali sa bočne strane tako da "sevnula" njena guza, koju je lepa glumica očigledno godinama unazad "krila". 

Poznato je da Kejt redovno trenira što se primećuje na njenom zategnutom telu i uvek je imala izvajane trbušnjake, ali mnogi sada komentarišu njen stomačić.

"Žena odlino izgleda", "Opustila se, nikad nije imala stomačić", "Kim Kardašijan na aparatima", "Ljudi, ko gleda u stomačić pored ovakve guze", "Bomba je, posebno u ovom bikiniju", "Prava mačka, sve dok joj je gzta veća od stmaka, nije strašno", neki su od komentara.

Podsetimo, zvezda serije "Glee" ima sina Rajdera (16) sa svojim bivšim suprugom Krisom Robinsonom (53), dok sina Bingama (8) ima sa muzičarem Metom Belamijem (42), a ćerku Rani ima (1) sa Denijem Fudžikavom (34).

Video: Holivudska glumica završila u filmovima za odrasle protiv svoje volje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA