≫ 

Raščupana Kim Kardašijan u donjem vešu: Nema ni trunku šminke, ali zbog tela puca od samopouzdanja

Kim je istakla svoju figuru "peščanog sata", a niko nije ostao imun na prizor

  • 2
Kim Kardašijan Kim Kardašijan, Foto: Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan krupnim kadrom tela u donjem vešu i na prirodnoj svetlosti, na kojoj se svaki centimetar jasno vidi, raspametila je sve.

Kardašijanka je pozirala u donjem vešu svog brenda, u boji kože, a na licu nije imala ni trunku šminke. Ona se osmehivala, ali od jake svetlosti deluje kao da se sa osmehom mršti.

Kim je istakla svoju figuru "peščanog sata", a niko nije ostao imun na njene zanosne obline i atribute, na kojima se vidi bela linija od bikinija.

Ona je svoje pratice počastila i pogledom na svoje telo, u visokoj rezoluciji izbliza, a na tom kadru jasno se vidi da je Kardašijanka provokativna i kada otekne od sunca.

"Kakva bomba", "Ne izgleda najsvežije, ali je provokativna samo tako", "Ova žena puca od samopouzdanja", "Telo za medalju", "Bez konkurencije", "Predivna je", neki su od komenatara.

Podsetimo, Kim je nedavno rekla da smatra da porodični rijaliri šou ne bi bio jednako uspešan bez njenog eksplicitnog snimka koji je "procurio" u javnost.

- Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - ispričala je ranije Kardašijanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    19. jun 2021 | 22:21

    To nije obican pornic..ono je umetnost..svako ko je gledao, zna o cemu pricam..

  • ???

    19. jun 2021 | 22:06

    Iii koliko kostaju delovi. Nisi original?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA