Keri, Miranda i Šarlot u "Seks i gradu", Samanta odbila da se pojavi zbog sukoba sa koleginicom

Evo šta će biti sa Samantom u seriji

  • 6
Seks i grad Foto: Profimedia

Junakinje popularne serije "Seks i grad" ponovo će biti zajedno na setu, ali ništa neće biti isto kao pre 11 godina, jer Samanata Džuns nije sa njima i to zbog sukoba sa kolegincom.

Naime, nakon što je Sara Džesika Parker, koja tumači Keri Bredšo, napisala "pononvo zajedno" uz fotografiju na kojoj pozira s koleginicama Sintijom Nikson, koja u seriji igra Mirandu, i Kristin Dejvis, popularnom Šarlot, svi su se pitali šta je sa Samantom, odnosno Kim Katral.

Kim je odbila da se pojavi sa koleginicama na setu, pa su producenti smislili da će Samata u seriji imati korona virus, pa se zbog toga neće pojaviti.

- Scenario smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samanta imati koronu - najavili su producenti serije, a zaista bi bilo teško pronaći adekvatnu zamenu za glumicu.

Oni koji su bolje upućeni u odnose između ove četiri glumice očekivali su ovakav ishod, poznato je da su Sara i Kim nakon poslednjeg okupljanja žestoko zaratile na društvenim mrežama, a njihov sukob počeo je još u 2004. godina.

Sara je tada postala i producentkinja serije, što joj je donelo dodatnih 300.000 dolara zarade, pa je Kim smatrala da bi i ostale glumice trebale dobiti veći honorar. Osim toga, serija je zaradom višestruko premašila budžet. Na dodalama nagrada, Kim je sedela za stolom sama, dok su Kristin i Sintija sedele sa Sarom.

Podsetimo, "Seks i grad" imaće novih deset epizoda u kojima će se pojaviti i Kris Not, koji je igrao Zverku, Dejvid Ejgenberg, koji je glumio Stiva Bredija i Džon Korbet odnosno Ejdan.

Inače, četvorka iz čuvene serije poslednji put se okupila 2010, kada smo ih gledali u filmu "Seks i grad 2".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    19. jun 2021 | 22:58

    Idemoooo,najbolja serijs ikada

  • Jeca

    20. jun 2021 | 11:44

    Nista bez Samante… bila je glavna faca…. Ako su imalo pametni “izlecice je od korone” 😏😏

  • Stkimaja

    20. jun 2021 | 03:16

    Samo sam je gledao zbog Samante ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA