≫ 

Troje dece Anđeline Džoli i Breda Pita htelo da svedoči protiv oca na suđenju za starateljstvo

Nezavisni advokat koji je upoznat sa slučajem tvrdi da su se svedočenja dece zapravo čula tokom postupka

  • 0
Bred Pit i Andjelina Džoli sa decom Bred Pit i Anđelina Džoli sa decom, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Troje dece Anđeline Džoli i Breda Pita želelo je da svedoči protiv svog oca na ročištu za starateljstvo, ali glumica tvrdi da im sudija nije dopustio, prenosi Page Six.

- Troje dece je zatražilo svedočenje - navode Anđelinini advokati u sudskim dokumentima koje su podneli još u decembru 2020. godine, koje je u četvrtak objavio Us Weekly.

Međutim, nezavisni advokat koji je upoznat sa slučajem rekao je da su se svedočenja dece zapravo čula tokom postupka.

- Dugačka, detaljna odluka temeljila se na stručnom svedočenju ljudi s kojima su deca razgovarala tokom postupka, tako da su njihova svedočenja zapravo uzeta u obzir - rekao je advokat.

Bred je nedavno dobio zajedničko starateljstvo nakon višesatnih svedočenja osoblja službe za zaštitu dece, terapeuta i drugih stručnjaka, koji su svi razgovarali s njihovom decom.

U sudskim dokumenti iz decembra navodno se ne navodi koje je troje dece zatražilo svedočenje protiv svog oca, ali se napominje da su deca oko čijeg se starateljstva vodi postupak dovoljno stara da shvate što se događa u slučaju.

- Suđenje će na njih nužno uticati emocionalno. Naterati nekoga od dece da trpi ono što bi moglo biti uzaludno nije samo neopravdano, nego i surovo - navode u papirima advokati.

Podsetimo, Anđelina je nakon odluke suda, obećala da će nastaviti svoju borbu jer smatra da je sud pogrešio što nije dopustio svedočenje njene dece. Nedavno je podnela i dokumenta u kojima izjavljuje da je spremna da svedoči o navodnom porodičnom nasilju koje je trpela od Breda.

Izvor blizak glumici tvrdi da se Anđelina zapravo bori protiv zakona koji ne uzima u obzir čitav niz problema koji utiču na njenu i druge porodice u ovoj situaciji. Takođe, dodaje kako njen cilj nikada nije bilo uskratiti deci vezu s ocem.

Video: Anđelina Džoli ne želi da jede zbog Breda i Džen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA