≫ 

Dua Lipa kao "letva": Albanka koja je prisvojila ajvar nije brojala čašice, a izraz lica sve govori

Lipa je oprezno i sporo hodala dok joj je Hadid bio oslonac i držao ju je za ruku

  • 9
Dua Lipa Dua Lipa; Foto: Tanjug/AP

Britanska pevačica poreklom sa Kosova Dua Lipa bila je sa dečkom Anvarom Hadidom na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji, a tom prilikom nije uspela da se sakrije od paparaca.

Naime, 25-godišnja Dua, čiji su roditelji s Kosova, jedna je od najvećih svetskih pop-zvezda, a paparaci prate svaki njen korak.

Pevačicu su uslikali s njenim dečkom, muzičarem Anvarom Hadidom (21) koji je brat svetski poznatih manekenki Bele i Điđi Hadid. Dua i Anvar su bili na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji i bilo je očito da je ona previše popila.

Lipa je oprezno i sporo hodala dok joj je Hadid bio oslonac i držao ju je za ruku, a ona je skrivala lice od fotoreportera. Pevačica, koja je poznata po seksi izdanjima, nosila je farmerke, topić i patike, a svojim izrazom lica i "iskrivljenom" facom je dokazala da se ovog puta zaista opustila i da nije brojala čašice.

Inače, Dua i Anvar su zajedno skoro dve godine, a na početku je skrivala njihovu vezu dok sada deli zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagramu gde je prati 67.9 miliona ljudi.

Glasine da su zajedno proširile su se u junu 2019. godine kada su procurili snimci na kojima slave njegov rođendan. Pre njega Dua je bila pet godina u vezi s Ajzakom Kareouom.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA