≫ 

Holivudski zavodnik ne liči na sebe: "Nabacio" stomak i podbradak, a razlog je sve nasmejao

- Hteli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao da jedem palačinke - priznaje glumac

  • 0
Mark Wahlberg Volberg

Mark Volberg; Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki glumac Mark Volberg (49) nedavno je uslikan na setu novog filma "Father Stu", u kom glumi bivšeg boksera koji postaje sveštenik, a zbog ove uloge morao je znatno da se ugoji.

No, iako se mogu videti fotografije sa seta filma na kojima Mark izgleda kao da se ugojio 20 kilograma, to se ipak nije desilo, već je Mark za tu priliku nabacio "veštački stomak".

Kako bi u filmu glumio bivšeg boksera u teškoj kategoriji Mark je morao da se transformiše. Osim svoje veće građe, Mark je za ulogu obrijao i glavu. Glumac je na setu nosio zelenu polo majicu, a kasnije se presvukao u džemper inspirisan 90-im godinama.

- Glumim tipa koji je bio borac, bio je mnogo toga. Bio je borac, preselio se u Los Anđeles da bi postao glumac, zaljubio se u devojku, imao je nesreću, imao je vantelesno duhovno iskustvo, pa je odlučio da postane sveštenik - rekao je glumac TV voditelju Džimiju Kimelu (53).

- Umro je od retke bolesti, IBM, ali imao je veliki uticaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu - dodaje Mark.

Glumac koji je nekada radio kao "Calvin Klein" model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve sledi intenzivan trening, priznaje da je jedva dočekao ovu ulogu kako bi mogao da jede palačinke.

- Hteli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao da jedem palačinke - priznaje glumac.

Iako se on zaista ugojio par kilograma u odnosu na pre nekoliko godina, glumac i dalje izgleda savršeno, trenira i ima zategnuto telo, a sve ostalo što se može videti na setu jeste maska.

Podsetimo, Mark Volberg je godinama bio najplaćeniji glumac na svetu, a 2020. godine rangirao se na 3. mesto sa 58 miliona dolara zarade.

Ispred njega su bili samo glumac Dvejn Džonson poznatji kao The Rock sa 87,5 miliona dolara i Rajan Rejnolds sa 71,5 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA