Kim traži oproštaj od bivšeg muža: Njihov brak trajao je 72 dana, a ostavila ga je na najgori način

- Bila sam toliko nervozna da raskinem vezu s nekim. Potpuno sam pogrešno postupila - priznala je Kim

  • 0
kim kardasijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Povodom završetka rijaliti šoua, porodica Kardašijan razgovarala je s voditeljem Endijem Kohenom (53) u emisiji "Keeping Up with the Kardashians - specijalno okupljanje" u kom je Kim Kardašijan (40) otkrila razlog raskida braka s drugim suprugom, bivšim košarkašem Krisom Hamfrizom (36).

Tokom razgovora Kim je priznala kako je osećala pritisak da nastavi s venčanjem 2011. godine jer su ga snimili za porodični šou. Iako nije htela da se uda za njega, rijaliti-zvezda nije želela da je pamte kao "odbeglu mladu".

Kim kaže da Krisu duguje izvinjenje, ali bivši košarkaš očito nije raspoložen za praštanje.

Ona je priznala kako je mnogo puta, bezuspešno pokušala da kaže bivšem mužu kako joj je žao zbog načina na koji se ponela prema njemu u njihovom 72 dana dugom braku.

- Pokušala sam. Zvala sam ga mesecima - priznala je Kim.

Rekla je da je jednom naletela na njega u hotelu "Beverly Hills", dok je bila trudna sa sinom Sejntom, a u ruci je nosila ćerku Nort, ali da se susret nije dobro završio.

- Videla sam ga i svi njegovi prijatelji su ustali od stola i pozdravili me, a on me bukvalno samo pogledao, kao da nije hteo da razgovara sa mnom - rekla je Kim.

- Bila sam toliko nervozna da raskinem vezu s nekim. Potpuno sam pogrešno postupila. Raskinula sam s njim na najgori način i jednostavno nisam znala kako da se nosim s tim. Puno sam naučila iz toga i dugujem mu izvinjenje - priznala je Kim.

Ona je objasnila kako je njenom bivšem vera jako važna, pa je u prijavi za poništenje braka naveo prevaru.

- Da sam bila zrelija i ja bi tražila poništenje. Volela bih da sam se samo jednom udala - priznala je Kim.

Kim se trenutno razvodi od svog trećeg supruga Kanjea Vesta (44). Njen prvi brak bio je s Dejmonom Tomasom (51).

- U redu, svi znaju da snimamo ovo za emisiju. Ako odem, zauvek ću biti poznata kao odbegla mlada i to će biti velika šala - mislila je Kim noć pre venčanja s Krisom.

Takođe je priznala da nije uštedela dovoljno novca koji je dobila od produkcije za snimanje venčanja, već da je uložila i puno svog novca, pa bi je otkazivanje ceremonije puno koštalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA