Zbog nje je ostavio verenicu, ali ipak je puklo: Raskinuli Kejti Holms i mladi kuvar nakon 8 meseci

Bivša žena Toma Kruza, Kejti Holms, ponovo je singl

  • 0
Katie Holmes, Kejti Holms Kejti Holms; Foto: Profimedia/Splash

Američka glumica Kejti Holms (42) ponovno je slobodna nakon što je nedavno raskinula osmomesečnu vezu s kuvarom Emiliom Vitolom Juniorem.

Naime, slavna 42-godišnja glumica se može često videti sama u šetnji ili šopingu za razliku od prošlih meseci kada se prepuštala strastima u javnosti s devet godina mlađim Emiliom.

Glumica krati dane i šopingom pa je nekoliko puta uslikana s rukama punim kesa, a pre nekoliko dana uhvaćena je kako ide s ocem Martinom na večeru. On je strpljivo čekao kraj svog auta pred njenom zgradom u Njujorku i pojavila se nakon 10-ak minuta.

Bila je u ležernom izdanju, širokim farmerkama, braon topiću  i belim patikama, dok je na ramenu nosila braon kožnu tašnu.

Kosu je podigla u punđu, a na licu je imala belu masku za lice. Inače, Holms je poslednji put viđena s bivšim dečkom aprilu ove godine.

Par je prošetao Njujorkom ozbiljnih lica ne držeći se ni za ruke, a čini se da su odrađivali zajedno neke obaveze. Kejti je imala podočnjake i područje oko očiju je delovalo jako otečeno kao da je neispavana ili da je plakala.

Mnogima su izgledali čudno i distancirano jer su pre toga više puta snimljeni kako razmenjuju strastvene poljupce na ulici. Prema pisanju američkih medija, njihova veza je brzo napredovala, pa je glumica upoznala i njegovu porodicu koju je odmah osvojila.

Ne zna se šta se dogodilo s njima i koji je razlog raskida osmomesečne veze, ali Emilio je zbog holivudske glumice ostavio čak i verenicu Rejčel Emons bezosećajno putem sms poruke i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Kejti. Rejčel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živeli zajedno i pripremali venčanje.

Nedavno se šuškalo i da je bivši verenik Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez izašao iz njenog stana, no čini se da je glumica i dalje singl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA